-
nejlepší
Já nvm proč ho všichni tak nenávidíte? samerek je uplne nejlepší! *14* mno Samerku jsi proste nejlepsi moc te miluju pp Jajyinka *14* *14* *14* -
Je super!!
Samer je dobrej a vy všichni co ho tady urážíte jste hovada!!To asi píšete o sobě!!!Sámírku moc Ti fandím a pozdravuji tě.Jsi NEJlepší *14* *14* *3* Pa Jindřiška *3* -
-
Re: Je super!!
Sámírek je nejlepší a nejhezčí *4* *4* *4* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *3* *14* *3* *14* *3* *14*
-
-
Re: Péťa Bende je lepší!!!!
Přesně tak...ukončíme tuhle diskuzi, protože tohle nemá cenu. Opakuješ nám tady pořád do kola stejný věci, že ti to už neni trapný...
Jdi si za svým miláčkem na jeho fórum, tam ti bude dobře. Nazdar! *3* -
-
Péťa Bende je lepší!!!!
ALE STEJNĚ PÉŤA BENDE JE NEJLEPŠÍ! *4* PIČUS SAMER KOUŘÍ A BERE DROGY! *5* NEDÍVÍM SE ŽE TOHO PIČUSE SAMERA NIKDO NECHCE! *10* -
-
Hele zlato, já nevim, co tím sleduješ, že tady píšeš jako malá fiflena, co a proč má Péťa Bende lepší nebo ne... Chudák se za tebe už musí stydět, když na něj máš takový argumenty.
Sámer vyhrává různý soutěže, ankety atd...můžu ti jich aspoň pár vyjmenovat (t-music, eso, očko = několikrát 1,místo, různé nominace ať už Slavík nebo TýTý, má 3 zlaté Otty, 2x sexidol = to vypovídá za vše, že? Kde byl v tu dobu asi Péťa *7* , top celebrity, osobnost roku, co se týče rnb tak vyhrává každou anketu nebo soutěž, byl v eurosongu, ale hlavně na New wave, což je celosvětová soutěž a u diváků byl 1...to by asi Péťa nezmák co? Samozřejmě další a další ceny...! Ale aspoň čtvrtinu jsem ti sem napsala :-))) Myslim, že by to asi zdrogovanej nedal nebo ty myslíš, že jo? A ještě jednou a naposledy tě prosím, aby ses uklidnila s tím tvým oblíbeným výrazem píčus:-) -
-
Péťa Bende je lepší!!!!
ALE STEJN+ LEPŠÍ JE PÉŤA BENDE! *4* PROTOŽE PÉŤA BENDE TAKY ZÍSKAL HODNĚ ČESKÝCH CEN NAPŘ.: OBJEV ROKU NA ANDĚL 2006, HUDEBNÍ OSOBNOST ROKU NA ANDĚLÍCH, POTOM SKOKAN ROKU 2005 NA ČESKÉM SLAVÍKU, POTOM V KATEGORII ZPĚVÁK NA 5. MÍSTĚ A TEN PIČUS SAMER 20. MISTĚ! HA! *10* *4* POTOM TAKY BODUEJ V HITPARÁDÁCH V ESU, T - MUSIC ATD. ZÍSKAL ČERVENÉ ESO ZA SVÉ 4 VIDEOKLIPY: ANDĚL PERUTÍ MÁCH, NAD HORŮ SVÍTÁ, VIDÍM SEBE VEDLE TEBE A ZÁKLÍNAM SVÉ MOŘE! *4* POTOM PÉŤA BENDE VYHRÁL SOUBOJ HITŮ! *4* ALE PÉŤA BENDE JE STARŠÍ, ALE ZKUŠENĚJŠÍ ZPĚVÁK! *4* POTOM PÉŤA BENDE PŘED SUPPERSTAR VYHRÁL ZLÍNTALENT 1996, SOUTĚŽ KAPEL ATD.! *4* STEJNĚ PÉŤA BENDE MÁ VÝHODU ŽE NEMÁ PROBLÉMY S HLASIVKAMI JAK TEN PIČUS SAMNER! *9* *9* PÉŤA BENDE MÁ SVOJI KAPELU! *4* -
-
Hele tak to už by stačilo..nevím na co si tu hraješ, jsi trapná! Udělej všem radost a už sem nelez. Toho svýho Bendeho si můžeš strčit ..víš kam :-) Sámer je dobrej kluk, tak ho nech na pokoji a neurážej ho.. Prosili tě o to a ty si jedeš pořád stejnou písničku, která nikoho nezajímá.. asi jsi fakt hloupá..! Kdyby sis ty příspěvky aspoň po sobě četla.. a opravila chyby.. je to strašný! Fakt chudák Bende..
Tady jsou aspoň dobrý lidi,´taky ti ho neurážej a myslí si svoje, protože nejsou tak ubohý, víš? Jenže to stejně nemá cenu ti vysvětlovat, protože takový dítě jako jsi ty.. to stejně nepochopí.. čest! -
-
Péťa Bende je lepší!!!!
No dobrá chápu to! *4* Vím že Péťa Bende je rocker a má svoji kapelu. *4* -
Re: Re: Péťa Bende je lepší!!!!
Ne tohle už fakt nemá cenu, tahle holčina je úplně mimo. Pro tebe je jednička bende, pro nás zase Sámer, tak to prostě pochop. Každý má jiný vkus, to je jasný, tak nevím, o co ti jde. Začínám si myslet, že jsi tady z nás děláš akorát srandu slušně řečeno. *4* Už toho vážně nech, jsi s tím urážením trapná.
-
-
A Sámer zase vyhrával celou základku Děčínského skřivánka, no. A pak vystupoval po maturitních plesech. -
-
Péťa Bende je lepší!!!!
ALE PRO MĚ JE STEJNĚ NEJLEPŠÍ PÉŤA BENDE! *4* TEN PIČUS SAMER KOUŘÍ A BERE DROGY! PÉŤA BENDE JEŠTĚ VYHRÁL ZLÍNTALEN V ROCE 1996! *4* PIČUS SAMER KRISSA DĚČINSKY SKURVISIN! *10* NAVÍC PÉŤA BENDE MÁ PŘÍJEMNÝ HLAS A LÍP SE OBLÉKA! *4* A PÉŤA BENDE MÁ PĚKNÉ SVALNATÉ TĚLO! *4*
-
-
-
-
-
-
Re:Péťa Bende je lepší!!!!
Bože muj, co je komu do toho, že má přítelkyni Zuzku? Co to sem pořád cpeš? Sámerovi se v ČR daří...a to moc dobře :-))) Daří se mu i ve světě, takže nevím co to tu zkoušíš:-) Sámer je strašně milej, hodnej, nadanej kluk....a on nechce skončit v muzikále, víš? Nevím co je na tom k nepochopení... jezdí po klubech v čr i v zahraničí a lidi ho mají rádi, rádi ho poslouchají, je to bezvadnej tanečník.. co víc si přát...?
A ještě jednou tě prosim, aby ses klidnila s těma výrazama.... když je ti 18, tak bys to už mohla pochopit.. -
-
Péťa Bende je lepší!!!!
Ale je to pravda že Péťa bende má přítelkyni Zuzku. Aspoň že je zamilovaný. Péťa Bende má taky hodně fanynëk! *4* Sice Péťa Bende děla jinou hudbu - je rocker. *4* Péťa Bende je taky strašně milý, pohodový, moc přatelský človíček a optimista. *4* Péťa bende místo tancovaní řádi na podium a hraje na několik hudebních nástrojů. *4* a to je lepší! *4* Péťa Bende je rocker a muzikant tělem i duší! *4* Péťa Bende taky nechtěl hrát v muzikále ale nakonec to přijal. *4* Mimochodem když Péťa Bende hraje v muzikálu a to přímo Hamleta tak biüde ještě úspěšnější! *4* I když Péťa Bende je pořád HVĚZDA která nikdy nezhasne! *4* Tím chci říct že Péťa Bende je úspěšnější a nemusí tancovat! Rockeři netancujou jak by řekl Péťa Bende:-). *4* Péťa radši na koncertě řáddí jako spravný rocker:-)! *4* -
-
*1* Pane bože...:DDD Holka, promiň, já už fakt na to nemám nervy.Peace s tebou i s tvým Péťou Bende... *5* *1* *1*
-
-
Re: Re:Péťa Bende je lepší!!!!
Přesně tak, nechápu, že máš potřebu se tady takhle realizovat. Už si začínám myslet, že to nemáš v hlavě v pořádku. Nezlob se na mě, ale už je to vážně směšný. Máš ráda Bendeho, fajn, tak běž na jeho stránky, ne jeho diskuze a nepruď tady. Já zrovna zase nemusim Bendeho hudbu, ale to neznamená, že budu chodit otravovat na jeho stránky.
-
-
blog o Sámerovi
www.issik.blog.cz jukněte *5* -
-
Re: blog o Sámerovi
Nejlepší blog o Samim :))) !!!
-
-
samerik
ahoj ja sem lenka *4* sem tady po 1 je to tu super chtela bi sem vjedet email samera mohli bi ste mi napsalt na milkova8@seznam.cz a treba poslat mi jeho pisnicky nevite na nho emal tak kdis jo tak prosim prosim napiste mi na email hledam jeho email pul roku a nevim ho najit *9* dekuju -
ach jo!
hele když vás sámer nezajíma tak proč o něm píšete a lezete na jeho diskuze ,kdyby vas fakt nezajimal tak tak nestracite čas tim,že o něm budete psat taky kidy.jste fakt ubozí,musím se smát ste k smíchu ,jo a jak můžete o někom řict že je namyšlenej když ho ani neznate ?! to je fakt debilita .bulvar uděla namyšleného člověka z každy celebrity takže shut up!samer je super a chova se upa normoš což se neda řict o te lezbě anetě! -
E S S O
Samer je fakt borec,rad posloucham jeho muziku. -
-
Re: E S S O
ahoj prosim te nemas nejakej kontakt na samera napis mi na emali milkova8@seznam.cz dik *3*
-
-
Markéto
Markéto,když se ti nelíbí,tak co tu děláš.A když čtu tvé názory,musím se smát jak si směšná -
To je teda "umělec"
Jestli tomuhle "umělci" říkáte zpěvák, tak já jsem Harry Potter a umím čarovat. *1* *3* *15* -
-
Re: To je teda
Souhlas! *3* -
-
Re: Re: To je teda
Souhlasím s tím že jestli je Issa zpěvák tak já jsem Harry Potter *1*
-
-