-
Sámir!
sámer sem ho dřív děsně žrala je MOOOOOOC hezkej kluk hezky se směje oblíká.......no je vidět že je to simpaťák a co je na něm nej.tak to je to jak má KRÁSNEJ HLAs! taky dělá skvělej styl hudby! *14* *14* *14* *14* -
..
sámer v klidu.. *3* -
Sám "R"
No hip-hop a R'n'B je v ČR bohužel dost populární, vlastně to obojí spadá do škatulky "POP".No a "Sámer" to už ani není člověk, je to slovo - pojem - prostě předmět na vydělávání peněz. Ukázkovej případ fungujícího vzorce 21. století: "Seženem kluka, dobře ho oblečem, zlepšíme výslovnost, naučíme lepší pohyby aby uměl tančit (vždyť o zpěvu to dneska není), rychle našrotíme pár textu a nějákou muziku a penízky a penízky se začnou sypat" ...má sice dobrej hlas, ale měl by být svůj. Časem snad lidi přídou na to, že je lepší poslouchat "HUDBU" a ne komerční rychlokvašky. Adios -
-
Re: Sám
Taky jsi mě pobavila. To o všem, co neznáš, tak důležitě mluvíš? Sámer Issa všechno dokázal sám. Nestojí za ním žádný prachatý mecenáš, ani agentura, která by mu tvořila umělou image. Je sám sebou, úspěšně bojuje s bulvárem a jeho popularita stále roste. jeho písničky jsou krásné, výborně tancuje, dobře vypadá. Poslední songy jsou i jeho autorským dílem, tvořit začal už na druhém cd. Sámer dělá kvalitní muziku a po pěti úspěšných letech ho za rychlokvašku označí snad jen debil.Jestli je někdo vůbec svůj, tak je to rozhodně Sámer Issa. -
je vidět , že nemáš páru o čem mluvíš, Sámer si do svých věcí nenechá kecat , rozhodnutí jsou jeho ... nechá si poradit ,ale stejně si udělá to , jak to cítí on , rozhodně není hračka v cizích rukou :) *3* -
Tak teď tu brečim smíchy.. Je to tvůj názor, já ti ho neberu, ale příjde mi dost mimo. Právě že Sámer není ničí loutka, jde si sám svojí cestou. Kdyby loutka byl, je z něho luneťák, co zpívá "jsi moje máma" a těm co by mu tahali za nitky by tak vydělal stokrát víc.. Spíš jde tady o to, že ty neuznáváš black music.
-
-
Sámer
.. je fakt uzasnej :-) skvele zpiva a bozsky tancuje.. taky jsem ho nedavno videla zive a fakt klobouk dolu. uz se tesim na nove cedecko, protoze rnb neni v ceske republice moc popularni, tak aspon tem dementum ukaze, ze ON na to maa:-))) fandim mu.. -
Sámer=)
Seš prostě bomba kluk a mocinky hezky zpíváš a tancuješ *3* -
Same :)
Same, viděla jsem tě nedávno live a si prostě supeeeeerSTAR!! *5* A perfektně tancuješ!!! *3* -
-
Re: Same :)
JEDINÁ SUPERSTAR JE STEJNĚ PÉŤA BENDE!!!!! *3* -
-
Re: Re: Same :)
a koho tady zajímá nějakej bende?? dej pokoj -
-
: Same :) je pičus!!!!
MĚ ZAJÍMA PÉŤA BENDE!!!! *3* PÉŤA BENDE MÁ STEHNĚ VÍC FANOUŠKU!!! *3* PÉŤA BENDE MÁ ASPOŇ SILNĚJŠÍ HLAS!!! *4* -
-
Re: : Same :) je pičus!!!!
Tak si měř sílu Bendeho hlasu, ale v jeho sekci. Chceš prostě jen prudit a ne chválit Bendeho. To bys neměla důvod sem lézt. Ale co si pamatuju, tak s Bendem otravuješ, kdekoli se to týká Sámera. Budeš mít asi nějaký problém. Tak si ho vyřeš, ale, prosím, jinde!!!!
-
-
-
-
-
Petr Bende JE LEPŠÍ!!!
JÁ MÁM RADŠÍ PÉŤU BENDEHO! *4* PROTOŽE MÁ PÉŤA BENDE SILNĚJŠÍ HLAS NEŽ TEN PIČUS SAMER! *4* -
agáta
Písnička Agáta se Sámerovi moc povedla, je veselá a malinko rejpavá a to se mi líbí.. *5* *3* Navíc na mě Sámer působí hrozně mile a je strašně hezkej. *14* *1* -
Sámer je super!:)
sámer je super zpěvák a tanečník, líbí se mi od něj předělávka Agáty, to se fakt povedlo!! *3* je prostě šikovnej, no.. *3* -
Sámer je boží!!!
Nevím proč se tu stále jen hádáte!nevím když stále máš v hlavě jen toho Bendeno,proč jsem vlastně lezeš,jen Sámera napadáš a píšeš o něm jen samé bludy co nejsou pravda *13* Jen ho tu ponižuješ a strapnuješ *10* Sámer je suprovej,užívá si života a v tom mu všichni fandíme.Je hezkej a proto všechny holky na něj letí *14* *14*je prostě okouzlující a umí nádherně tančit.Jeho písničky jsou dokonalé *3* *3* *3* Holky po něm šílí,žádné že ho nikdo nechce!!Sámer je jednička a tak to bude a Zůstane *14* *14* *14*