Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Salámer Issmáher

JDĚTE RADŠI VŠICHNI DO KOSTELA,A NEPOMLOUVEJTE, A NEBO SI DEJTE SALAM S HOŘČICÍ a KEČUPEM :O)
  • je to trapacek kterej se furt olizuje jako pako a je tak blbej ze na nej chodi 5 lidi a sotva naplni miniaturni hospudku..sorry,muj nazor
  • samer issa

happy birthday samer i love you .you are the most sexy man in the hall world . ignore those bithes that say silly stuff about you. kelly ......kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss
  • sááááámer

sámer je ten nejlepší a je hrozně sexy
  • miláček

ahojky samiku jseš fakt hezkej kluk ale nesmis si tak fandit.kdy vyáš další cédo nebo ze šoubiznisem končíš?ja bych tě ráda viděla hrá vnejakém filmu tam bi ti to určitě seklo ale jak jsi mel tu reklamu na LG mobil tak ta byla hrooooooooooooooooznááááááááááátak cus katuše
  • Pro Harryho

Názory jsou různý. Ta Tvá zmínka o lásce je úplně mimo. Beru, že dovedeš argumentovat. Některý lidi možnost diskuse vůbec nevyužívají. Některé příspěvky jsou jenom výlevy. Mírně řečeno. Ještě k tématu Sámer. Myslím, že právě hodně žen Sámera hodnotí jako zajímavého člověka. Sámer i pro muže je zajímavým člověkem. Líbí se mi jeho umělecká odvaha. :-)))
  • Foret je lepší a hezčí než Sámer Issa moje číslo je 732978519
  • Já si myslím že Sámer je pěknej debil i když se mi dřív líbil.Hezčí je
  • Sámmer patří v současné době k tomu nejlepšímu, co na české hud.scéně je. Konečně je tam někdo, kdo nenudí. Nejenže vypadá skvěle, ale má i skvělý hlas, který mi nahání husinu. Splňuje všechny podmínky hvězdy, troufám si říct světové úrovně. V rozhovorech co jsem s ním četla, jsem si nikdy nevšimla, že by někoho pomlouval nebo že by se vyjadřoval nemístně či trapně. Články v bulvárním tisku neberu vážně, jsou ubohé a mají jen jediný cíl. Uškodit a zničit lidskou duši.
  • Pokračování pro Karla

A nakonec píšeš "Sámer je krásný muž". Neberu ti tvé představy o kráse, proč by se ti nemohl líbit. Láska je prostě láska a té neporučíš, i když jak píšeš, jseš na ženský. Uvidíme kam se dostane až opadne velmi labilní zájem náctiletých fanynek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit