Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Karla

Ahoj Kadliku, přečetl jsem si tvůj předešlý příspěvek, jak pěješ ódy na Issu. Mě se zhnusil, od té doby jak začal pomlouvat ostatní zpěváky, kteří většinou mají svoji kariéru těžce vydřenou. Možná v tomto je jak píšeš "dost odvážný". Takovému projevu nelze přece říkat "zdravé ambice". Píšeš "není zákeřný". Právě pomluvy kolegů přes média, je to nejpodlejší.
  • Myslím si, že ikdyž se nám někdo nelíbí,jak jeho zpěv nebo vizáž, tak bychom neměli být sprostí, napadat ho sprostými urážkami a nadávkami a stačilo by prostě pouze vypnout televizi popř.rádio a věnovat svůj čas něčemu nebo někomu co nás baví a zajímá.Já osobně si písně Sámera ráda poslechnu a nelituji času, který jsem při tomto poslechu strávila.
  • Pro Harryho

Na chlapce nejsem. Jsem na ženský. Sámer se mi jako umělec líbí. :-)))
  • Pro Karla

Kadliku ty kluku jeden, že ty si na chlapce ?
  • Sámer si u svého CD zvolil složitější cestu. Šel do určitého rizika. Snaží se prosazovat něco novějšího v našich podmínkách. Sámer je celou svou duší umělec. Má zajímavou vizáž, ale to u něj není hlavní. U Sámera je hlavní duševní působivost. Mluví se o jeho fanynkách,ale on si přece dokáže svým uměním získat i muže. V našich podmínkách si nezvolil jednoduchou cestu. O to víc mu přeju hodně štěstí a hodně úspěchů. :-)))
  • Dotaz

Podle údajů na tomto webu se S.Issa narodil v roce 1985 a o něco níže je uvedeno, že má 18 roků. Něco mi tam nesedí, když se píše rok 2005. Jinak jsou tu zajímavé názory s kterými musím jen souhlasit. Prý na sólový koncert do Zlína přišlo sto platících fanynek. Kde jste byly všechy sámerky ? Asi se vám začíná lepšit sluch.
  • Sámer je výborný zpěvák. Jeho CD je výborné. Má zdravé ambice. Myslím, že to dotáhne daleko. Sámer je dost odvážný. Patří mezi upřímné lidi a není zákeřný. Sámer je krásný muž. A hlavně má velké charizma. Přeju mu, aby odvážné záměry vyšly. :-)))
  • caps lock

s člověkem(jedním) co neumi vypnout caps lock se nema cenu bavit.
  • pozdrav :))

Sámer je skvělý zpěvák, má dobrý cdčko, super fanoušky, kteří ho podporují. Ale bez vás prudičů, co nechodí spát dokud o Sámerovi nenapíší nějaké ubohé lži, by na něho někteří i zapomněli. Takže se mějte krásně a těšte se na druhé cdčko Sámera :))
  • neni to tak tezke zjistit ze ty reakce na muj prispevek pise jedna stejna osoba, stejny slovník, stejne iq ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit