Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vyhuleny samirek

jsi strasne trapny umis se jen pretvarovat a hrajes si na nejakeho drsnaka vubec se do showbussinesu nehodis a jsi strasne tlusty a hnusny kdo vi jak to bylo s tema praskama doopravdy jsi proti Anete uplne maly mravenec zpivas falesne a tve nohy smrdi a udelej se svim oblycejem neco treba plastiku doporucuji a pozdravuj svojeho brachu je sto krat hezci nez ty nesnasim zvirata
  • MILUJU TĚ

Čau Sami! Miluju tě, seš ten nejlepší a nejhezčí zpěvák jakýho jsem kdy slyšela. Seš úplně úúúúžasnej. Držím ti všechny palce!!!
  • CHudáku Same

Achuj Same:)možná to číst nebudeš,možná jo ale chci ti říct,že seš normální kluk co umí dobře zpívat a umí to prodat:)neznám tě osobně takže si neodvažuju tvrdit jaký seš:)ale dám ti radu:NIKOMU NEVĚŘ,VŠICHNI SE CHTĚJÍ HŘÁD NA VÝSLUNÍ TVÉ SLÁVY:(jen málo lidí zůstane tvým skutečným přítelem a takových se drž!ať nezůstaneš nakonec sám a bez pěněz:(držím ti palce a hlavně ZŮSTAŇ SÁM SEBOU!!!!!!!pozdrav od kikiny
  • PROČ URAŽKY

AHOJKY SAMERE JE PRAVDA ŽE JSI KOMENTOVAL SLAVNÝ OSOBNOSTI...TAK JAK SE O TOBĚ PSALO V MNOHÝCH ČASOPISECH?KDY BUDEŠ MIT NOVÝ VIDEOKLIP?NEBO CD?ČAUKY A DÍKY ZA ODPOVĚD:)
  • Ahoj

Ahoj Samere! Nejsem žádná Tvoje fanynka, na tyhle stránky jsem natrefila náhodou. A docela mě fascinuje blbost některých lidí.. Nejenže píší s hrubkami, že to není ani možné, ale také z nich srší závist. Jestli tohle budeš opravdu číst, chtěla bych Ti popřát hodně úspěchů do budoucnosti.. A vy - kteří tak pomlouváte, co jste dokázali vy??? Nejdřív než bude někoho soudit, podívejte se na sebe! J.
  • jo,souhlasim s vama,co jste psali prede mnou
  • je super
  • co sem lezete když umíte akorát nadávat?VYPADNĚTE

Nechápu ty co mu nadávaji proč lezou na tohle forum a jak se sem vůbec dostali když ho tak nenávidí?!Já ho začínám mít sakramentsky ráda a to mi přišel vždycky namyšlenej.Teď mi přijde super!Má nádhernej hlas a tělo!Jestli máte některá jeho číslo prosííííííííííím napište mi ho sem na tohle forum.MOOOOOOOOOc předem děkuji.papapapaapa
  • Ahoj SÁMERE napiš mě adresu a telefoní číslo strašně tě miluj a je mi 19 let. . Ahoj,tvoje BERUŠKA
  • mam ho porad rada ale zacina byt trochu namysleny ale nerikam ze to je neco spatneho kazda hvezda je trochu nam.. ale libi se my jeho pisnicka 'busted' jinak je samer sexy sexy a zase sexy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit