-
Ahoj Sámere já jsem ti moc fandila a dal bis mi email a umě veškole ti nadávají že jsi krisa a já jím říkam že to není pravda pa Petra
-
Milááášek
Sámer je super!Sem ráda,že takovejhle človíček vystoupil nahoru!Je ten nej. a vůbec mi nezáleží na tom že je slavnej brala bych ho i kdyby slavnej nebyl!!! Má super povahu a mím největším snem byl je a ¨BUDE osobně si s ním popovídat;-) -
proc ho nekteri tak pomlouvate?co vam udelal tak hroznyho?taky ho nemam moc rada(lepe receno nesnasim ho)ale nemam duvod ho pomlouvat,protoze ho neznam osobne.vy snad jo??ja vim ze je namyslenej,hnusnej...,ale tyhle pomluvy dokazou nekdy strasne moc ublizit.krome toho,mozna ze takovej vubec neni,mozna se jenom wtak chova.a predstavte si,ze by tohle psal nekdo o vas-taky by se vam to nelibilo.
-
je to nádhernej kluk!!!!!
-
Ahojky Sami
-
Bulvár
Vy tak můžete někoho hodnotit podle těch keců v bulváru.Kdyby psali, jak je Sámer svatej, tak by jim to nikdo nečetl.Ani ho neznáte, běžte se vycpat. -
samer je ta nejexotictejsi,nejvonavejsi,a nejhezci kytka na kterou mam...tu nejvetsi alergii!!!
-
joo
SÁMER JE BOŽÍ!!! -
Ahojky Samere
a mas i nejaky nafoceny akty, o ty mam taky zajem. -
ahoj
ahoj samere moc se mi libis mohl bys mi poslat naky fotky?na e-mail?