-
samer zpiva celkem dobre,ale jeho styl hudby neni nic extra a texty jsou hrozny.znam lepsi.
-
od lulu
Říkejte si, co chcete, chlapi, my víme, že Sámir je jednička a vy jim jenom závidíte... -
Sámera jsem vždy svým způsobem měla ráda, ale mrzí mě, že svou popularitu nezvládl, a stal se z něj přes noc nafoukanej borec, co si nevidí na špičku nosu. Asi před půlrokem jsem ho potkala na Václaváku a nikdo se po něm ani neohlídl! Jsem ale ráda, že v SuperStar byl, vždycky to tam oživil a je škoda, že to nedotáhl až do finále, bylo by to mnohem zajímavější a napínavější. Nikdy nebyl skromný, a tak si většinu fandů znepřátelil, a ti potom poslali hlasy šárce a Anetě...no a všichni víme, jak to dopadlo a vypadá teď. Myslím, že Amiri je úplně jiný než on, i kydž ho s ním všichni srovnávají. Sámir byl takový vyzývavý, sebevědomý a umíněný, kdežto Ali se tak necpe dopředu. Držím palce
-
ANETA JE DALEKO LEPSI NEZ SAMER.A MA HUDBU KTERA SE DA POSLOUCHAT.ONA JE SUPERSTAR.NASTESTI
-
Vy ste všichni tak naivní, vy si myslíte že má Sámer čas se sem dívat a číst si ty vaše zakomplexovaný a závistivý poznámky? To určitě! Ste trapní!!! Jo a Sámer je jednička a nikdo na něho nemá, ale je to můj názor, já vám ten váš neberu, ale nachápu proč ho musíte tak trapně shazovat. No jo závist je závist. Tak se mějte trapáci!!!!!!
-
fandily mu akorat holky asi tak mezi 10-20 rokama a to urcite ne vsechny-vsichni ostatni vetsinou fandily anete-navic neni ani hezkej,tak nevim co na nem nektery holky vidi(kdyby aspon nebyl tak namyslenej...)ANETA je prava SS-a je aspon trosku normalni a vzdycky vi co rika.
-
Je naprosto neuvěřitelný,jak lidi věří bulváru.Jsem z toho v šoku,a vidím,jak jim to perfektně funguje.To si vážně myslíte,že za tím bulvárem nikdo nestojí???Za vším jsou přece prachy a boj o vysezená místečka,a teď si sem přileze kluk,který prodává víc desek než ostatní dohromady,ženský všech věků ho milujou,protože je tu snad jediný zpěvák,na kterého se dá kromě skvělého hlasu ještě koukat,-a to tady přece někteří nenechají jen tak!Jak můžete bejt tak snadno ovlivnitelní?To je opravdu k nevíře. Ale baštěte si bulvár dál,a jděte na ruku těm zmetkům,co za tím stojí-budete se moct aspoň ještě dlouho koukat na Gotty,Davidy,Muky či Matuše!!!
-
Miluji ho! Miluji ho !Miluji ho !
-
Sámer je TEPLOUŠ a já taky proto by nám to mohlo klapat!!!!!
-
pozdrav
Ahoj Sámere,prosim tě poslal bys nám 2 podepsané fotky s věnováním?Pro Lenku a Báru.Prosime posly postou na tuto adresu: Bára Helebrantová Družstevní 716 Kralovice 33141 Prosime posly to co nejdrive.Predem díky.