Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj

Ahoj Samere neposlal bys mi 2 podepsaný foto jsi uzasny a ty mi zchazia na adresu Michaela Andělová VYsoká libyně Kralovice 33141 jsi uzasny kdyz si olizujes rtý předem dekuji milacku
  • samere ses strasne namyslenej-mel by ses zamyslet co rikas.cetla jsem rozhovory s tebou.a tvuj styl hudby?nic moc.
  • Samere

Ja Te strasne straslive miluju, proc me nechces. A budu i klidne uklizet ten tvuj curbes dal i kdyz me vubec nechces. Lames mi srdce, vis.
  • samere ses trapnej.a namyšlenej.a vubec nejsi hezkej,jak si o sobe myslis.vypadas jako opice
  • Samik

Na začátku SuperStar byl skvělej ale zdá se mi že mu sláva stoupla do hlavy :-((
  • Samíre, jsi můj největší idol a strašně tě MILUJU!!!Jsem tebou asi posedlá...Myslím na tebe dnem i noci...V písni "jů bastíd" krásně sýčkuješ...Má to šmrnc!!! Neuvažoval jsi někdy o tom, že si necháš narůst plnovous???Aspoň by sis trochu zakryl ten svůj křivý nafoukaný ksicht!!! Jsi fakt trapný a je mi z tebe špatně! Pa, tvá NEJ fanynka(viz autor)
  • vypadáš jak ...
  • OTÁZKY

ahoj Samere!!Chtela bych se te zeptat jestli by si mi nerekl prosim adresu kde bydlis ja bych ti rada napsala!!prosim odepis papapapapa Ivana muj e-mail:ivanakaterinakova@seznam.cz
  • mam te rada

ahoj samere kdy se pudes kouknout knam do liberce fandi ti cela trida páááááááááá tvoje faninka katka prosim odepis miluju te napis????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????
  • Ahoj Samerku

Ahoj Sami mas moc super CD posloucham ho skoro kazdy den .Po pokoji mam nalepene tvoje plakaty mam jich asi 25 ahoj tva fanynka maruska

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit