-
ahoj
Ahoj Samere neposlal bys mi 2 podepsaný foto jsi uzasny a ty mi zchazia na adresu Michaela Andělová VYsoká libyně Kralovice 33141 jsi uzasny kdyz si olizujes rtý předem dekuji milacku -
samere ses strasne namyslenej-mel by ses zamyslet co rikas.cetla jsem rozhovory s tebou.a tvuj styl hudby?nic moc.
-
Samere
Ja Te strasne straslive miluju, proc me nechces. A budu i klidne uklizet ten tvuj curbes dal i kdyz me vubec nechces. Lames mi srdce, vis. -
samere ses trapnej.a namyšlenej.a vubec nejsi hezkej,jak si o sobe myslis.vypadas jako opice
-
Samik
Na začátku SuperStar byl skvělej ale zdá se mi že mu sláva stoupla do hlavy :-(( -
Samíre, jsi můj největší idol a strašně tě MILUJU!!!Jsem tebou asi posedlá...Myslím na tebe dnem i noci...V písni "jů bastíd" krásně sýčkuješ...Má to šmrnc!!! Neuvažoval jsi někdy o tom, že si necháš narůst plnovous???Aspoň by sis trochu zakryl ten svůj křivý nafoukaný ksicht!!! Jsi fakt trapný a je mi z tebe špatně! Pa, tvá NEJ fanynka(viz autor)
-
vypadáš jak ...
-
OTÁZKY
ahoj Samere!!Chtela bych se te zeptat jestli by si mi nerekl prosim adresu kde bydlis ja bych ti rada napsala!!prosim odepis papapapapa Ivana muj e-mail:ivanakaterinakova@seznam.cz -
mam te rada
ahoj samere kdy se pudes kouknout knam do liberce fandi ti cela trida páááááááááá tvoje faninka katka prosim odepis miluju te napis????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????? -
Ahoj Samerku
Ahoj Sami mas moc super CD posloucham ho skoro kazdy den .Po pokoji mam nalepene tvoje plakaty mam jich asi 25 ahoj tva fanynka maruska