-
je to strasne krasnej kluk s nadhernym hlasem,az mu vyjde album, urcite si ho musim sehnat nebo koupit. ale povim vam, byla sem s nim na tabore a co se jeho chovani tyce, je to blbej kreten!!!
-
Sámer je chlapec ktory spevom a krásou zaujal velmi vela dievčat,ale len chcem povedat,ze je super a ,ze ho lubim.
-
Sámer je super!
Sámer je výjimečnej člověk, jako takovej vzbuzuje rozporuplný reakce. Počkejte nadávači, až vyjde jeho CD! Pak se podívejte do zrcadla a řekněte si, co jste dokázali vy!!! Leda někomu nadávat! Hodně ubohý, co? -
Kdo může hlasovat pro to teplouše Sámera,tak je největší hovado,které tahle zem kdy nisila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Pro Dasu
Daso, tohle nejsou Samerovy stranky, Samer to necte a urcite ti neodpovi ani se ti neozve. Nevim sice, s kym sis psala, ale urcite to nebyl Samer. Vtipalku, kteri vyuzivali naivity holek a jejich zpufaly touhy po Samerovi, bylo a je strasne moc. Je jen na tobe, abys uvazovala realisticky a pochopila, ze Samer by si s tebou prece nedomlouval schuzku. A nikdy nezverejnuj svoje cislo na internetu, hrozi ti nebezpeci, ze ti na nej bude volat nejaky uchylak a bude se vydavat za Samera. Bud vic opatrna a nebud naivni! -
otáska
736204456 -
otáska
Psala jsem si s jedním klukem říkal že je Samer!Měli jsme se sejít v Benešově a on to pak zrušil!Mě to hodně sklamalo !Tet mám pochiby jestli jsi to ty!Jestli zmáš todle číslo tak se ozvy! PAPA Dáša -
Sámer je hvězda!
Jen si vemte, co lidí stále usilovně hledá nějaká stránky, aby se mohli k němu vyjádřit. Nikomu není volný. Má prostě hvězdný parametry. A jestli si to sám nějak nepokazí, tak má možnost uspět i v zahraničí. Držím palce! -
holky,jste normalni?Jakkkk...po nem muzete tak silet????Nerikam ze neni hezkej,ale je to ubozak tak se vzpamatujte a radsi honte NORMAL kluky a ne paka co o vas nestojej pa
-
samer
samer je nejlepsi!!!!!!!!!!