-
Důležité
Sámer je nej. -
SÁMER JE FAKT NEJLEPŠÍ
Nikdo o Samirovi neřikejte, že neumí zpívat, protože to neni pravda!Jestli jste se dívali na SVĚT HLEDÁ SUPERSTAR, tak moc dobře víte, že kdyby tam Samir byl, tak by měl úspěch.A kdo řiká, že ne, tak si to nechce přiznat!!!!Takový silný, ale i sladký hlásky se těm porotcům líbily....(A MĚ TAKY)A jak vám?!? -
Samere, jsi velice pritezlivej chlap, ale krome toho jsi me zaujal predevsim svou skromnou povahou a milym uprimnym vystupovanim. Moc se mi libi vsechny rozhovory s tebou, protoze je z nich videt, jak jses chytrej a rozumnej, ze si vazis tech spravnych veci a vubec nejsi namysleny. Myslim, ze letos na slavikach dopadnes hodne dobre a moc ti to preju. Mas krasny hlas, jses neobycejne talentovanej a navic desne sexy :-))
-
PRO NIKOLU
E-mail je: samer.issa@seznam.cz To čislo je:728578981 teda jestli si ho nezměnil a jestli je pravý, ale jednou sem se tam dovolala a podle hlasu je to von.Měj se ráda sem pomohla-i když Sámerovi asi moc ne- tak Sami sorry. -
MILUJUTĚ
AHOJ SAMIRE JE MI 12 ,ALE TO JE JEDNO POŠLI MI NĚCO PA -
cau
Samere z moji kamoskou jsme ti moc fandili.Jsi BOžSKEJ -
vzkaz pro Samera
Sami jsi oblíbený u všech holčiček,TAK SI TOHO VAŽ JSI SUPER -
Je lepší než Aneta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sámer je super zpěvák někdo ho má rád a někdo ne ,ale já ho ráda mám a myslím si,že je lepší než Aneta a kdokoliv ze SUPERSTAR Ketty -
Sámírek je fakt bezva.Prdlej je stejně jako já a na rozdíl od někoho nezpychnul!!!!:-))))
-
miluji tě
jsi borec