-
Samere, jsi velice pritezlivej chlap, ale krome toho jsi me zaujal predevsim svou skromnou povahou a milym uprimnym vystupovanim. Moc se mi libi vsechny rozhovory s tebou, protoze je z nich videt, jak jses chytrej a rozumnej, ze si vazis tech spravnych veci a vubec nejsi namysleny. Myslim, ze letos na slavikach dopadnes hodne dobre a moc ti to preju. Mas krasny hlas, jses neobycejne talentovanej a navic desne sexy :-))
-
PRO NIKOLU
E-mail je: samer.issa@seznam.cz To čislo je:728578981 teda jestli si ho nezměnil a jestli je pravý, ale jednou sem se tam dovolala a podle hlasu je to von.Měj se ráda sem pomohla-i když Sámerovi asi moc ne- tak Sami sorry. -
MILUJUTĚ
AHOJ SAMIRE JE MI 12 ,ALE TO JE JEDNO POŠLI MI NĚCO PA -
cau
Samere z moji kamoskou jsme ti moc fandili.Jsi BOžSKEJ -
vzkaz pro Samera
Sami jsi oblíbený u všech holčiček,TAK SI TOHO VAŽ JSI SUPER -
Je lepší než Aneta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sámer je super zpěvák někdo ho má rád a někdo ne ,ale já ho ráda mám a myslím si,že je lepší než Aneta a kdokoliv ze SUPERSTAR Ketty -
Sámírek je fakt bezva.Prdlej je stejně jako já a na rozdíl od někoho nezpychnul!!!!:-))))
-
miluji tě
jsi borec -
Sámer je Bůh!
Sámer je naprosto božský stvoření:))))) -
Sami
Zato ja bych rekla ze je Samir nejhezci a nejsladci zpevak v CR a moc a moc ho mam rada,v pokoji mam nejmin deset jeho plagatu mezi vsemi ostatnimy,ktery mam jen po jednich,jo a ta Pavlina a Jaja jsou pekny kravy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p