Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samere, jsi velice pritezlivej chlap, ale krome toho jsi me zaujal predevsim svou skromnou povahou a milym uprimnym vystupovanim. Moc se mi libi vsechny rozhovory s tebou, protoze je z nich videt, jak jses chytrej a rozumnej, ze si vazis tech spravnych veci a vubec nejsi namysleny. Myslim, ze letos na slavikach dopadnes hodne dobre a moc ti to preju. Mas krasny hlas, jses neobycejne talentovanej a navic desne sexy :-))
  • PRO NIKOLU

E-mail je: samer.issa@seznam.cz To čislo je:728578981 teda jestli si ho nezměnil a jestli je pravý, ale jednou sem se tam dovolala a podle hlasu je to von.Měj se ráda sem pomohla-i když Sámerovi asi moc ne- tak Sami sorry.
  • MILUJUTĚ

AHOJ SAMIRE JE MI 12 ,ALE TO JE JEDNO POŠLI MI NĚCO PA
  • cau

Samere z moji kamoskou jsme ti moc fandili.Jsi BOžSKEJ
  • vzkaz pro Samera

Sami jsi oblíbený u všech holčiček,TAK SI TOHO VAŽ JSI SUPER
  • Je lepší než Aneta!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sámer je super zpěvák někdo ho má rád a někdo ne ,ale já ho ráda mám a myslím si,že je lepší než Aneta a kdokoliv ze SUPERSTAR Ketty
  • Sámírek je fakt bezva.Prdlej je stejně jako já a na rozdíl od někoho nezpychnul!!!!:-))))
  • miluji tě

jsi borec
  • Sámer je Bůh!

Sámer je naprosto božský stvoření:)))))
  • Sami

Zato ja bych rekla ze je Samir nejhezci a nejsladci zpevak v CR a moc a moc ho mam rada,v pokoji mam nejmin deset jeho plagatu mezi vsemi ostatnimy,ktery mam jen po jednich,jo a ta Pavlina a Jaja jsou pekny kravy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit