-
Sámer je v pohodě narozdíl od těch co mu nadávají
Sámer je bezvadnej upřímnej kluk a talentovanej zpěvák. Já si ale vždycky představuju, jak asi vypadají ti kluci, co mají zapotřebí vecpat se někam , kde se píše o Sámerovi a sprostě mu nadávat. Co k tomu může vést normálního kluka? Nedovedu pochopit! Snad to, že při pohledu do zrcadla zjistili, že do jeho podoby mají daleko a myslí si, že většina holek je zblblá jen do jeho zevnějšku. Což je ovšem hluboký omyl! Takže pánové a kluci, kašlete na Sámera, buďte usměvaví pohodáři, kteří se umějí galantně chovat k holkám, něco rozumnýho dělějte, a pak vás určitě ani nenapdane myslet na Sámera Issu. To, že mu tu anonymně nadáváte, je jen projevem Vaší slabosti a pocitu méněcenosti. Tečka. -
milujuho
-
Já žasnu
Samer se mi moc líbí, je to sympaťák s charismatickým hlasem a zevnějškem a nechápu, co si tím dokazujou ti,kteří ho zde pomouvají. Přála bych mu, aby hlavně zůstal sám sebou a dělal vždycky to co cíti a hlavně s chutí a s úsměvem, který mu moc sluší. -
Sámirek je můj miláček.
-
Je okouzlujici! :-)
Mela jsem moznost se se Samerem potkat osobne a musim rict, ze je naprosto okouzlujici a nepopsatelne krasnej! Je strasne milej, pratelskej, veselej, pusobi uprimne a vubec ne namyslene. Hlasy jsem posilala Anete, ale dneska bych je vsechny dala Samerovi! Je to kouzelnej kluk :-)) A potkat se s nim zblizka je zazitek, na ktery se nezapomina :-) -
Samer nejvetsi laska
Samirku jastli to ctes tak ti musim něco vzkazat silene te MILUJU!!!!!!!!!!!!!!!Jsi laska myho zivota jeste jednou MILUJU TE!!!!!!!!! -
Miluju ho
Miluju ho,je to můj miláček. Jmenuje se SAMER ISSA. Je prostě úžasný,krásný no prostě úžasný. MILUJU HO!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
milacek
Samera Issu šilene miluju. Je krasnej uzasnej a nadherne zpiva jsem jeho nejvetsi fanynka!!!!!!!!!!!!!!!! -
pro Lenicku!
Samer je krasnej!!!! (bez vrazdit, ty kravo) :-)))))))))) -
slavik
hlasujte na http://slavik.seznam.cz dobre si prectete navod a podporte samera :-)