-
je supes a príjemny kluk *14*
-
Kdo jsi soudruhu ? *1* *3* *15* *9* *3* *13* *13* *5* *15* *8* *16*
-
super kluk
je to super kluk mám ho velice ráda a ten komu vadí as de někam až dokáže con můžem se bavit takže kdo má blbej názor na něho tak si dávejte namě bacha *16* *13* *9* -
tak
a ty asi nejsi namyšlená,když pliveš ty svoje nesmysly na člověka který ti ničím neublížil -
namyšlenost
můžeme si myslet co chceme,ale já si nemůžu pomoct namyšleného jsem ho ještě neviděla,kde kdy byl namyšlený,možná trochu bláznivý,praštěný,ale namyšlenost vypadá jinak,lidi vzpamatujte se spíš ti kteří ho pořád takto napadáte -
love
muj milacek *4* *8* *4* *14* *14* *5* *3* -
Fanoušek Sámirka Niky
Ahoj jak se ti žije,máš dobrý písnišky,vážně,a mám skoro každý tvůj plakát,tak se měj a brzy ahoj Nikolka *14* *14* *3* *8* *5* *4* *1* *5* *4* pa pa -
samere preval langerovou!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *5* *16* *14* *5*
-
miluju te *14* *14* *4*
-
Ahoj Sami drž se si fakt super a moooc hezkej.Donce jsem si udělala na tebe referát... *14* *14* *14* *4*
-
Pěkní
Mě se jako kluk zas až tak nelíbí,ale líbí se mi ,že zpívá jinak,než všichni zpěváci u nás -
Zpěváci by měli by měli umět zpívat a měli by být pěkní...Aby jsme se na ně mohli koukat.A na to Sámer má... *13*
-
pro Samíka
Sámirku jsi nejkrásnější kluk na světě a navíc máš opravdu krááásný hlas. drž se!!!!! *14* -
PRO TEBE
MOC SE MI LÍBÍ TVUJ STYL...ZŮSTAN TAKOVY JAKY SI SI SUPER..PA A PUSU *14* -
SPRÁVNĚ! Konečně někdo rozumnej. Samer je prostě rychlokvaka! Za chvíli zase zapadne!
-
Ahojky
Ahojky Sámere, Strašně se mi líbí tvoje hudba. Si vážně skvělej a navíc i krásnej. Doufám že se dlouho udržíž v schowbiznisu.Pa a posílám pusimku.Petra -
ČAU SAMIRKU JA SEM MELA VELKE PRANI ABY SMESE NEKDY POTKALI ALE TO ASI NEPUDE PROTOŽE SU Z BRNA !! ČAU PREJI USPECH - LIDA
-
ahoj sámere
sámer je prostě nej zpěvák měl vyhrát superstar aneta je sice dobrá ale nedokáže se odvázat ale sámer to dokáže -
si
nic moc v popsledni dobe vic se ukazuj -
sámík
jsi nádhernej,prodím napiš mi na ferda121@seznam.cz moc moc děkuju a pošleš mi foto s podpisem?????????? prosím pa pa marky