-
samer issa
happy birthday samer i love you .you are the most sexy man in the hall world . ignore those bithes that say silly stuff about you. kelly ......kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss -
sááááámer
sámer je ten nejlepší a je hrozně sexy -
miláček
ahojky samiku jseš fakt hezkej kluk ale nesmis si tak fandit.kdy vyáš další cédo nebo ze šoubiznisem končíš?ja bych tě ráda viděla hrá vnejakém filmu tam bi ti to určitě seklo ale jak jsi mel tu reklamu na LG mobil tak ta byla hrooooooooooooooooznááááááááááátak cus katuše -
Pro Harryho
Názory jsou různý. Ta Tvá zmínka o lásce je úplně mimo. Beru, že dovedeš argumentovat. Některý lidi možnost diskuse vůbec nevyužívají. Některé příspěvky jsou jenom výlevy. Mírně řečeno. Ještě k tématu Sámer. Myslím, že právě hodně žen Sámera hodnotí jako zajímavého člověka. Sámer i pro muže je zajímavým člověkem. Líbí se mi jeho umělecká odvaha. :-))) -
Foret je lepší a hezčí než Sámer Issa moje číslo je 732978519
-
Já si myslím že Sámer je pěknej debil i když se mi dřív líbil.Hezčí je
-
Sámmer patří v současné době k tomu nejlepšímu, co na české hud.scéně je. Konečně je tam někdo, kdo nenudí. Nejenže vypadá skvěle, ale má i skvělý hlas, který mi nahání husinu. Splňuje všechny podmínky hvězdy, troufám si říct světové úrovně. V rozhovorech co jsem s ním četla, jsem si nikdy nevšimla, že by někoho pomlouval nebo že by se vyjadřoval nemístně či trapně. Články v bulvárním tisku neberu vážně, jsou ubohé a mají jen jediný cíl. Uškodit a zničit lidskou duši.
-
Pokračování pro Karla
A nakonec píšeš "Sámer je krásný muž". Neberu ti tvé představy o kráse, proč by se ti nemohl líbit. Láska je prostě láska a té neporučíš, i když jak píšeš, jseš na ženský. Uvidíme kam se dostane až opadne velmi labilní zájem náctiletých fanynek. -
Pro Karla
Ahoj Kadliku, přečetl jsem si tvůj předešlý příspěvek, jak pěješ ódy na Issu. Mě se zhnusil, od té doby jak začal pomlouvat ostatní zpěváky, kteří většinou mají svoji kariéru těžce vydřenou. Možná v tomto je jak píšeš "dost odvážný". Takovému projevu nelze přece říkat "zdravé ambice". Píšeš "není zákeřný". Právě pomluvy kolegů přes média, je to nejpodlejší. -
Myslím si, že ikdyž se nám někdo nelíbí,jak jeho zpěv nebo vizáž, tak bychom neměli být sprostí, napadat ho sprostými urážkami a nadávkami a stačilo by prostě pouze vypnout televizi popř.rádio a věnovat svůj čas něčemu nebo někomu co nás baví a zajímá.Já osobně si písně Sámera ráda poslechnu a nelituji času, který jsem při tomto poslechu strávila.
-
Pro Harryho
Na chlapce nejsem. Jsem na ženský. Sámer se mi jako umělec líbí. :-))) -
Pro Karla
Kadliku ty kluku jeden, že ty si na chlapce ? -
Sámer si u svého CD zvolil složitější cestu. Šel do určitého rizika. Snaží se prosazovat něco novějšího v našich podmínkách. Sámer je celou svou duší umělec. Má zajímavou vizáž, ale to u něj není hlavní. U Sámera je hlavní duševní působivost. Mluví se o jeho fanynkách,ale on si přece dokáže svým uměním získat i muže. V našich podmínkách si nezvolil jednoduchou cestu. O to víc mu přeju hodně štěstí a hodně úspěchů. :-)))
-
Dotaz
Podle údajů na tomto webu se S.Issa narodil v roce 1985 a o něco níže je uvedeno, že má 18 roků. Něco mi tam nesedí, když se píše rok 2005. Jinak jsou tu zajímavé názory s kterými musím jen souhlasit. Prý na sólový koncert do Zlína přišlo sto platících fanynek. Kde jste byly všechy sámerky ? Asi se vám začíná lepšit sluch. -
Sámer je výborný zpěvák. Jeho CD je výborné. Má zdravé ambice. Myslím, že to dotáhne daleko. Sámer je dost odvážný. Patří mezi upřímné lidi a není zákeřný. Sámer je krásný muž. A hlavně má velké charizma. Přeju mu, aby odvážné záměry vyšly. :-)))
-
caps lock
s člověkem(jedním) co neumi vypnout caps lock se nema cenu bavit. -
pozdrav :))
Sámer je skvělý zpěvák, má dobrý cdčko, super fanoušky, kteří ho podporují. Ale bez vás prudičů, co nechodí spát dokud o Sámerovi nenapíší nějaké ubohé lži, by na něho někteří i zapomněli. Takže se mějte krásně a těšte se na druhé cdčko Sámera :)) -
neni to tak tezke zjistit ze ty reakce na muj prispevek pise jedna stejna osoba, stejny slovník, stejne iq ...
-
..
pri cteni vasich prispevku se jeden pobaví. nadáváte mu tady, a pritom se podivejte na sebe.co vy jste dokazali? jeho hudba me uklidnuje. klipy super. mela jsem tu cest ho potkat a je moc mily a v situacich, kdy bych ja nebyla. tak nevim o cem je tu rec, delate ze sebe akorat blbecky, kdyz verite bulvaru. ctete tyhle stupidni sracky misto abyste si precetli treba nejakou naucnou knihu. kritizujete ho za vyroky, ktere nerekl ale uz nevidíte ze vystupuje zadarmo na charitativních akcich, ze rozdal zdarma postizenym desetitisíce cd. nejspis vam to prijde i trapne se k nemu hlasit kdyz vetsina je proti nemu. pa -
Busted
Zdravím všechny lidičky, potřeboval bych nutně zjistit, kdo vytvořil hudbu na albu Sámmera Busted nebo alespoň nějaký odkaz kde bych to mohl zjistit