-
sámer
je ŮŽESNEJ!!!!! -
je hroznej
Sámer je jenom namyšlenej frajer,kterej si myslí že je bůhvíco,není ani hezkej a na všech fotkách se tváří stejně blbě a vypadá jak ježek.julian je daleko hezčí a je sympaťák-i když jeho zpěv není nic moc extra -
Sámer Issa
Sámer je nejlepší člověk na světě!! -
miláček
3koda že tě neznám osobně podle všeho co o tobě vím jsi super chtěla bych tě znát.Moje číslo 604962336 -
miláček
Sámer je děsně sexy a krásně zpívá,protože má nádherně zbarvený hlas.Je super!!!! -
Dřív si byl docela normální pěknej kluk ale teď je s tebe namyšlenej frajírek
-
SÁMER ISSA - ARABSKÁ KRYSA !!!!!!!!!!!!!
-
to je krasavec :)
-
fuj!!!!
SÁMERE SEŠ TRAPNEJ,HNUSNEJ A NAMYŠLENEJ!!!!!!ŘÍKA TI NĚCO TŘEBA ČLOVĚK V TISNI?????CO TAKHLE UDĚLAT NĚJAKEJ DOBROČINEJ KONCERT???? -
krassejeje
co na nem vidite? je bomba krasnej aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahe zky zpiva ala Nejlapša ja M99999999999999999999999999999 Foret -
Samire,jsi skvelej!
Mne jsi tedy vubec nezklamal,naopak,fandím ti cím dál víc,a to uz mi bohuzel dávno není ..náct. Bud stále tak uprímný a svuj,a hlavne na sobe pracuj,at jim vsem vytres zrak! Nenech se otrávit nasimi zatuchlými a závistivými pomery,a s bulvárem se vubec nebav,zneuzívá tvé popularity a hází na tebe jen spínu,protoze ta se líp prodává.Bohuzel se bojím,aby te v této zkorumpované zemi,kde verím jsou propojeny hudební mafie i s bulvárem,úplne neodstavili. Príkladem posledním muze být anketa TýTý,kdy zrejme"náhodou" cca týden pred ukoncením hlasování vysel o tobe clánek v Blesku,jak pomlouvás starsí kolegy,který jsi nikdy nedal a byl poskládaný buhví z ceho.Ale svuj úcel splnil,ze/viz nenávistné reakce vsude,i zde/.Ale ze organizátori TýTý porusili pravidla souteze a od minulého týdne otiskují v novinách pet jmen v kazdé kategorii,pro které se má hlasovat,ackoli v pravidlech nic takového není,to nikoho nezajímá,vsichni si nechají s..t na hlavu.A pritom je to evidentní manipulace zavánející korupcí.Ale uz se rýsuje podání trestního oznámení..Sem tam se vyskytne prece jen nekdo,komu tyhle mafiánské praktiky jedno nejsou...Sámere,drz se!!! -
Docela jsi mě zklamal!Fandila jsem ti ale ted jseš pro mě jen rozmazlenej frajírek četla jsem si rozhovor v mladý frontě-měl by ses zamyslet co říkáš...jseš jen docela(znám daleko lepší)pěknej kluk docela(znám lepší) pěkně zpíváš a to je vše sláva ti stoupla do hlavy ZALEZ to tvoje busted je trapný tancuješ jak myš!!!
-
JE TO KLUK DO POHODY
-
lol
Tak to je ki smíchu,když se má bavit o Sámerovi lol...Taky týpek,kterej si myslí jak že neni dokonalej ale musim zase uznat že Busted je fakt užasná písnička! -
Nebojsa
Nenech se zvyklat od těch obejdů a jdi dál!!!! -
na jakou adresu mám poslat požadavek o fotku
-
né že by to tu před tím balo něják prázdný, co do počtu odkazů.. ale co do počtu jeho neobdivovatelů... jen tak pro upřesnění
-
...
Jak vyčepávající.. ne že bych Iss. měla něják ráda, obdivovala (nehrozí) či něco podobného. Uznávám, že uvěřím kdejaký pitomosti, ale tomu, že on měří 179cm to fakt ne. No ale to je jedno.. aspoň to tu již není tak prázdné.. s pozdravem Lis -
Nej nej nej kluk
-
Nevím proč ho lidi pomlouvaj,když ho znaj jen z televize,přes ni se dá těžko poznat jakej doopravdy je!!!