Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zavistivý antiissové

ta narážka na to,aby se vrátil zpátky do Damašku je dost ubohá.Nemůže za to odkud je!Nemáte na práci nic jinýho než ho pomlouvat?Jeho bratr má pravdu.Pomlouvání je strašně ošklivá věc.Co vám Sami udělal??Zamyslete se nad sebou.Nejdřív si uvědomte jaký jste vy a pak teprv kritizujte ostatní.Copak už jste dokázaly,že tak machrujete???
  • nebuďte hnusný

kdyby někdo takhle pomlouval vás,asi by se vám to moc nezamlouvalo,tak to nedělejte!Uznávám,že má každý svůj názor,ale nemělo by se jím ubližovat ostatním!!!!
  • Samer

Čauky,každej má svuj názor,a my osobně si myslíme,že zpívat docela umí,ale zároven je dost namyšlenej,zkus ho potkat osobně,a pak se pochlub s výsledkem.Ale jak jsme psali každej má svuj názor.... Čauves
  • RnB

Konečně taky někdo v ČR dělá a árembíčko....
  • No myslim si ze na to jak vypada je trochu moc namysleny,i kdyz mozna se snim da normalne mluvit...I kdyz osobne o tom pochybuju:)
  • Takže takhle

Je to jenom člověk jako každej z nás a každý má nějakou profesi ať je to nadáním, nebo čimkoliv jiným.Když ho to baví, proč ne?:)
  • Ahojky Samere moc sem ti fandila,a hodně ses my líbyl.Jo jestly tam najdeš hrubku tak promin.Prosím tě nedal bys my tvoji fotku a ktomu tvuj podpis.
  • Sámer umí zpívat akorát anglicky, ale česky ne!

• Sámer

Sámer je ze všech Superster nejlepší a Miluji ho!
  • Pravá Superstar

Anetu mám ráda,ale Sámir je pravá superstár!!!
  • pozdrav

Ahojky lidičky!Musím říct že toho o Sámerovi máte málo chtělo by to trošku přidat pár foteček!Jinak,kdybyste něco potřebovali o něm vědět tak napište pa Bogiee
  • Překrásný zlatíško,je to nejkrasnejsi kluk na cely planete. :)
  • sami

je super a nemam slov
  • super!!!!

no děcka víte že Šárka Vaňková je nejlepšíííí zpěvačka na světě!!!!ahojky
  • Miláček

Podle mě je Sámer Issa naprostej slaďoušek.Je hrozně hezkej a má super písničky. Na stupnici od 1 do 10 bych ho hodnotila 15kou!!!
  • SAMER ISSA

NEVIM CO PROTI SAMEROVI MATE VZDYTˇ JE TO HEZKEJ KLUK, ALE VADI MI NA NEM ZE HO KAZDA KRAVA(dospela) K NEMU DOLEJZA např.: MARTINA BALOGOVA, TAK TA SE K NEMU VTIRA FURT!!! TAK JA TOHO MAM PLNY ZUBY JA ZA NI ZAJDU A REKNU JI AT NECHA MYHO SAMERA NECHA NA POKOJI ZE JE MŮJ A NÉÉÉÉÉ JEJI, AT HO TAKY NECHA JINYM HOLKAM!! TAK UZ JE MI LIP!!!TAK CAU A MEJTE SE DOBRE NIKOLA
  • Vazne dokazete jenom kritizovat...at se vam zda jakkoliv, v realu muze bejt jinej a vy byste se treba hodne divily (treba taky ne)...Ste trapny
  • Sámer je divnej a ani trochu hezkej...
  • co to delam?
  • Sámer je nej. ze všech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit