Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sámer Issa

Pro ty co si tady vychvalujou Petra Bendeho apod... Nepřijde mi normální,když fandíte někomu jiněmu ať už je to Petr Bende nebo kdoliv jiný,že lezete tedy na Sámerovo stránky. Pokud jste si nevšimli tak tohle je FANCLUB!!a pokud se Vám Sámer nelíbí tak sem prostě nelezte!! Mě se taky nelíbí Petr bende a lezu snad na jeho fanklub a píšu tam o něm že je... a Sámer, že je bůh? Buďte tak laskavý a zamyslete se nad sebou, ještě jednou tohle je fanklub SÁMERA TAK SE PODLE TOHO CHOVEJTE!!Díky.. *13*
  • Je skvely)

Samer je úžasny a talentovany frajer) Hodně stesti preje regi *3*
  • Re: Lucinka

jo ! aspon' někdo tu má rozum *15*
  • Sámer je seksy

Ahojek, já mám ráda i Peťu Bendeho i Sámera, ale Sáme je víc seksi hihihi *14* *5* *5* *14* *5* *14* *5* *14*

Nevíte, jak vložit jeho obrázek sem?

http://www.prostemulluju.cz

Díkec *3* *3* *3*
  • eva29

sámer je supr

Mám jeho cd a líbí se my ty jeho písně *4*
  • Lucinka

Jak ho můžete soudit když ho ani neznate
    Ma krasny hlas
  • VYPADNETE

Hele pokud se ti samer nelibi a libi se ti bende tak proc sem lezes ty jeden zasranej curaku..!!!Si myslis jakej ses buhvi machr ..!!Ale ses spis srab..!Jako jen machrujes a beztak poslouchas jen Evu a Vaska bo nejaky dechovky a cimbal..!!Tak vypadni na stranky bendeho!!Jako bende je dobrej....ale takovy fanousky jako si ty nezaslouzi!! *13* *13*
  • zlaticko1

Sámer je boží!!!

Sámer je super a tak to bude a ten kdo ho nemá rád,dejte mu pokoj.Dělá dobre svoji muziku,moc mu fandím a je nejlepší *14* *14*
  • sbirka clanku

Ahoj! Prodam sbirku clanku. LINDAOLIVOVA@seznam.cz
  • Trapas

PRo vsechny co tu píší,že Sámer je nula,že to dělá pro prachy,a takový kecy.Řekněte mi,kdo v dnešní době pro prachy nezpívá,neríkam jenom ciste kvuly nem.Je to kravina co tu pisete,Bende podle vas zpiva srdcem,ale to jenom protoze ma ucajdaný smutný dojáky.Sámer zpívá taky urcite srdcem,ma obrovský rozsah,a to,že je slavnej?No a?Kdo by nechtel byt.A penize jsou nezbytnou soucasti.Ma hodne penez,protoze je DOBREJ,ba mozna i VYBORNEJ!Je to job jako kazdej jinej,po dobrý práci,prijdou skveli penize.On je ma,a neboji se to ukazat,a vy tady z toho delate,jako kdyby buhvi co...Je proste skvelej,at uz nekomu sedí min nebo vic. *3*
  • 3654

Evčik

TO NENÍ PRAVDA!!!!! *10* PÉŤA BENDE NEZPÍVA PRO PRACHY ALE ZE SVÝHO SRDÍČKA PŘEDAVA SVÉ VLASTNÍ PÍSNIČKY!!!!!!! *4* SPÍŠ TEN ČURAČEK PIČUS SAMER ZPÍVÁ PRO PRACHY!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* PÉŤA BENDE NAVÍC UMÍ LÍP ZPÍVAT A UMÍ HRÁT NA 4 HUDEBNÍ NÁSTROJE!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4*
  • Evčik

vis jako mu nezalezi byt nomynovam ale mu zalezi jen na tom aby se pisnicky libili lidem v jeho okoli a taky zpiva vsem proradost ale bende to dela jen kvuli prachum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8*
  • Sámer a Timati

Sámer jako host ruské mega hvězdy rappera Timatiho! *5* 22.11.2008 klub Pacha!
  • je super !!!!!!!!!!!

samer je jednicka a vzdy bude on zpiva pro radnos vsem a kdyby nechtel tak ani nebere penize zato on je ploste bozi kluk a vsechno nez nejaky BENDA to je proste debil je bende!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: : Same :) je pičus!!!!

Tak si měř sílu Bendeho hlasu, ale v jeho sekci. Chceš prostě jen prudit a ne chválit Bendeho. To bys neměla důvod sem lézt. Ale co si pamatuju, tak s Bendem otravuješ, kdekoli se to týká Sámera. Budeš mít asi nějaký problém. Tak si ho vyřeš, ale, prosím, jinde!!!!
  • Re: Sám

Taky jsi mě pobavila. To o všem, co neznáš, tak důležitě mluvíš? Sámer Issa všechno dokázal sám. Nestojí za ním žádný prachatý mecenáš, ani agentura, která by mu tvořila umělou image. Je sám sebou, úspěšně bojuje s bulvárem a jeho popularita stále roste. jeho písničky jsou krásné, výborně tancuje, dobře vypadá. Poslední songy jsou i jeho autorským dílem, tvořit začal už na druhém cd. Sámer dělá kvalitní muziku a po pěti úspěšných letech ho za rychlokvašku označí snad jen debil.Jestli je někdo vůbec svůj, tak je to rozhodně Sámer Issa.
  • Re: Re: Sámer v ABRIMPY

Tak hlasuj, pak nevím, co tady děláš. Já zas pro Bendeho hlasovat nebudu. Jen tak mimochodem,první kolo této hitparády TOP CZ 50 (50 songů) Sámer vyhrál. *3*
  • 3654

Re: Sámer v ABRIMPY

RADŠÍ BUDU hLASOVAT PROT PÉŤU BENDEHO. *3*
  • Sámer v ABRIMPY

Právě jsme nasadili singl Sámera Issy do týdenní hitparády TOP CZ 50 http://www.abrimpy.cz/top-cz-50/ , hlasovat pro nejoblíbenější singly můžete každý den 3x.
    TOP video CZ - hitparáda 20-ti českých videoklipů http://www.abrimpy.cz/top-video-cz/

Hlasovat můžete každý den od středy 00:01 do následujícího úterý 18:00.

více informací na stránkách ABRIMPY http://www.abrimpy.cz/podrobnosti/
  • 3654

Re: Sámer??????????????? vůbec!

jéééjda. *9* já mám radší Péťu Bendeho. *14* protože Péťa Bende patří k těm nelepším zpěvákům. *4* JEDINÁ SUPERSTAR JE PÉŤA BENDE. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší