-
SAMIR Je KOŘEN
Sámer je prostě nejkrásnější pod sluncem.Ale musim k němu přidat i Beckhama a Baroše.Papa -
SSAAMMEERREEKK
AHOJKY Samiku mooooooooooooooooooccccccc te miluju fakt moc pored posloucham tvoji pisnicku a mmmyyyslim na TEBE FAKT TE MILUJU PAPAP Hanicka -
Sámera jsem vždy svým způsobem měla ráda, ale mrzí mě, že svou popularitu nezvládl, a stal se z něj přes noc nafoukanej borec, co si nevidí na špičku nosu. Asi před půlrokem jsem ho potkala na Václaváku a nikdo se po něm ani neohlídl! Jsem ale ráda, že v SuperStar byl, vždycky to tam oživil a je škoda, že to nedotáhl až do finále, bylo by to mnohem zajímavější a napínavější. Nikdy nebyl skromný, a tak si většinu fandů znepřátelil, a ti potom poslali hlasy šárce a Anetě...no a všichni víme, jak to dopadlo a vypadá teď. Myslím, že Amiri je úplně jiný než on, i kydž ho s ním všichni srovnávají. Sámir byl takový vyzývavý, sebevědomý a umíněný, kdežto Ali se tak necpe dopředu. Držím palce
-
Sámirkovi
Sámirku MILUJU tě!!!!!!!!! Seš nejlepší,dokonalej a nikdo na tebe nemá a mít nikdy nebude! Seš nejlepší prostě tě miluju!!!!!!!!!!!!! Seš naprosto úžasnej!!! Miluju jenom tebe!!!! -
MILUJU Sámirka!!!!!!!!!!!!!!!!! Na Sámera ISSU nikdo nemá!!!!!!!!!! Sámer je nejlepší............
-
Ahojky Samere
a mas i nejaky nafoceny akty, o ty mam taky zajem. -
MILUJU TĚ
Čau Sami! Miluju tě, seš ten nejlepší a nejhezčí zpěvák jakýho jsem kdy slyšela. Seš úplně úúúúžasnej. Držím ti všechny palce!!! -
LEPŠÍ ZPĚVÁK JE PÉŤA BENDE! *1* *1* *1* *1*
-
http://www.tyden.cz/rubriky/samer-issa-zachranoval-opustene-kocky-podivejte-se_272154.html
-
SÁMER JE FAKT NEJLEPŠÍ
Nikdo o Samirovi neřikejte, že neumí zpívat, protože to neni pravda!Jestli jste se dívali na SVĚT HLEDÁ SUPERSTAR, tak moc dobře víte, že kdyby tam Samir byl, tak by měl úspěch.A kdo řiká, že ne, tak si to nechce přiznat!!!!Takový silný, ale i sladký hlásky se těm porotcům líbily....(A MĚ TAKY)A jak vám?!?