-
superBustet je supr
-
Sámer
.. je fakt uzasnej :-) skvele zpiva a bozsky tancuje.. taky jsem ho nedavno videla zive a fakt klobouk dolu. uz se tesim na nove cedecko, protoze rnb neni v ceske republice moc popularni, tak aspon tem dementum ukaze, ze ON na to maa:-))) fandim mu.. -
je super !!!!!!!!!!!
samer je super klucina a hodny a umi zpivat!!!!!!!!!!! miluji ho jeho pritelky ne *14* -
na jakou adresu mám poslat požadavek o fotku
-
fuj!!!!
SÁMERE SEŠ TRAPNEJ,HNUSNEJ A NAMYŠLENEJ!!!!!!ŘÍKA TI NĚCO TŘEBA ČLOVĚK V TISNI?????CO TAKHLE UDĚLAT NĚJAKEJ DOBROČINEJ KONCERT???? -
Sámer a Timati
Sámer jako host ruské mega hvězdy rappera Timatiho! *5* 22.11.2008 klub Pacha! -
Sámer Issa
Sámer je nejlepší člověk na světě!! -
Je to nej.... borec!!!!!!!!!!!!!
-
To,ani normální,legrační holka je pro Tebe Samire vzduch?
Půl roku jsem o Tvoji pozornost bojovala tím,že jsem Ti všude psala,ale ty nic!Jsi ten nejsympatičtější zpěvák jakýho znám a určitě to dotáhneš daleko!Kašleš na mě z vysoka,jsem pro Tebe jen fanynka nic víc,ale bude mi 15 let a i když obdivuji tvůj nádherný hlas nechci být jen fanynka,ale Tvoje kamarádka jen kamarádka,na nic jinýho taky nemám!Byla jsem na dovolené ve Španělsku a poslala ti velký pohled doufám,že se Ti líbyl a potěšil tě!Nikdy na Tebe a Tvůj hlas nezapomenu,ale taky nezapomenu,že si mi nedal žádnou šanci!Sbohem a zůstan takový jako tet možná trochu naivnějsí jako na začátku a dělej jen to co chceš sám!Sbohem Tereza -
Ahoj Samerku
Ahoj Sami mas moc super CD posloucham ho skoro kazdy den .Po pokoji mam nalepene tvoje plakaty mam jich asi 25 ahoj tva fanynka maruska