Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • superBustet je supr
  • Sámer

.. je fakt uzasnej :-) skvele zpiva a bozsky tancuje.. taky jsem ho nedavno videla zive a fakt klobouk dolu. uz se tesim na nove cedecko, protoze rnb neni v ceske republice moc popularni, tak aspon tem dementum ukaze, ze ON na to maa:-))) fandim mu..
  • je super !!!!!!!!!!!

samer je super klucina a hodny a umi zpivat!!!!!!!!!!! miluji ho jeho pritelky ne *14*
  • na jakou adresu mám poslat požadavek o fotku
  • fuj!!!!

SÁMERE SEŠ TRAPNEJ,HNUSNEJ A NAMYŠLENEJ!!!!!!ŘÍKA TI NĚCO TŘEBA ČLOVĚK V TISNI?????CO TAKHLE UDĚLAT NĚJAKEJ DOBROČINEJ KONCERT????
  • Sámer a Timati

Sámer jako host ruské mega hvězdy rappera Timatiho! *5* 22.11.2008 klub Pacha!
  • Sámer Issa

Sámer je nejlepší člověk na světě!!
  • Je to nej.... borec!!!!!!!!!!!!!
  • To,ani normální,legrační holka je pro Tebe Samire vzduch?

Půl roku jsem o Tvoji pozornost bojovala tím,že jsem Ti všude psala,ale ty nic!Jsi ten nejsympatičtější zpěvák jakýho znám a určitě to dotáhneš daleko!Kašleš na mě z vysoka,jsem pro Tebe jen fanynka nic víc,ale bude mi 15 let a i když obdivuji tvůj nádherný hlas nechci být jen fanynka,ale Tvoje kamarádka jen kamarádka,na nic jinýho taky nemám!Byla jsem na dovolené ve Španělsku a poslala ti velký pohled doufám,že se Ti líbyl a potěšil tě!Nikdy na Tebe a Tvůj hlas nezapomenu,ale taky nezapomenu,že si mi nedal žádnou šanci!Sbohem a zůstan takový jako tet možná trochu naivnějsí jako na začátku a dělej jen to co chceš sám!Sbohem Tereza
  • Ahoj Samerku

Ahoj Sami mas moc super CD posloucham ho skoro kazdy den .Po pokoji mam nalepene tvoje plakaty mam jich asi 25 ahoj tva fanynka maruska

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit