Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Harryho

Na chlapce nejsem. Jsem na ženský. Sámer se mi jako umělec líbí. :-)))
  • Sámera je mi opravdu líto zije v sebeklamu ze je slavný to byl sice trochu první dva tři roky ale i tak to nestačilo na zadne oceněni ve slavikovi atd..i kdyz talent docela mel co se ale děje posledních par let tak to je jen urputna zoufalá snaha o zviditelnění pokud se nevzpamatuje tak muže dopadnout jak Iveta B ta ale narozdíl od Sámera byla opravdu slavná!
  • Sámmer patří v současné době k tomu nejlepšímu, co na české hud.scéně je. Konečně je tam někdo, kdo nenudí. Nejenže vypadá skvěle, ale má i skvělý hlas, který mi nahání husinu. Splňuje všechny podmínky hvězdy, troufám si říct světové úrovně. V rozhovorech co jsem s ním četla, jsem si nikdy nevšimla, že by někoho pomlouval nebo že by se vyjadřoval nemístně či trapně. Články v bulvárním tisku neberu vážně, jsou ubohé a mají jen jediný cíl. Uškodit a zničit lidskou duši.
  • miláček

ahojky samiku jseš fakt hezkej kluk ale nesmis si tak fandit.kdy vyáš další cédo nebo ze šoubiznisem končíš?ja bych tě ráda viděla hrá vnejakém filmu tam bi ti to určitě seklo ale jak jsi mel tu reklamu na LG mobil tak ta byla hrooooooooooooooooznááááááááááátak cus katuše
  • CD Sámera je výborný. To je jasná věc. Takových CD by mohlo být víc! :-)))
  • Ahoooj ty uslintanej debile!
  • CHVALA

SAMER JE SKVĚLEJ!!!!!!!!!!
  • PRO TEBE

MOC SE MI LÍBÍ TVUJ STYL...ZŮSTAN TAKOVY JAKY SI SI SUPER..PA A PUSU *14*
  • je supes a príjemny kluk *14*
  • Ahojky Samire!!! Docela se mi libis.Mohl bys složit nakou SUPER pisnicku!!Tak se zatim Drž a Měj se FAJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit