-
..
sámer v klidu.. *3* -
Sámir!
sámer sem ho dřív děsně žrala je MOOOOOOC hezkej kluk hezky se směje oblíká.......no je vidět že je to simpaťák a co je na něm nej.tak to je to jak má KRÁSNEJ HLAs! taky dělá skvělej styl hudby! *14* *14* *14* *14* -
VYPADNETE
Hele pokud se ti samer nelibi a libi se ti bende tak proc sem lezes ty jeden zasranej curaku..!!!Si myslis jakej ses buhvi machr ..!!Ale ses spis srab..!Jako jen machrujes a beztak poslouchas jen Evu a Vaska bo nejaky dechovky a cimbal..!!Tak vypadni na stranky bendeho!!Jako bende je dobrej....ale takovy fanousky jako si ty nezaslouzi!! *13* *13* -
Sámer je TEPLOUŠ a já taky proto by nám to mohlo klapat!!!!!
-
Sámer a CD
Nevíte kdy vyjde S8merovo třetí CD???????? *4* *4* *4* -
-
Re: Sámer a CD
NEVÍM A ANI MĚ TO NEZAJÍMÁ! *10* JÁ SE SPÍŠ TĚŠÍM AŽ VYJDE CD PÉŤI BENDE A TO JE TENTO ROK! *4*
-
-
samer je celkem hezkej.skoda ze je tak namyslenej.aneta je lepsi
-
Jak má Sámer toho psa, nevíte někdo co je to za rasu? Napište mi to když tak na e-mail S1M0NE@seznam.cz moc díky
-
TO: LuckaBendyska ... A KOMU TO CPEŠ? Každý má rád něco jiného a o tom to je! Nevidím nejmenší důvod tady trapit! *1* *12*
-
-
Péťa Bende je lepší zpěvák než Issa! *1*
-
-
voba patřej do 3. ligy
*2* *2* *2*
-
-
-
hulvát
No ty budeš dle slovníku větší hulvátka než on,on se k tobě tak choval,nebo čteš bulvár a vše mu věříš,odpověz si sama sobě.O zpěvu se nevyjadřuj,když si na rozdíl od jeho učitele zpěvu Klezly bez sluchu,protože on tvrdí opak,kdopak tomu asi rozumí víc? -
Sámer Issa je NEJKRÁÁÁÁSNĚJŠÍ kluk na celé planetě!!!!!!!!!!!!!!! MILUJU TĚ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*