-
Vazne dokazete jenom kritizovat...at se vam zda jakkoliv, v realu muze bejt jinej a vy byste se treba hodne divily (treba taky ne)...Ste trapny
-
narozeniny
Jak si pochopila na těch narozkách jsem byla,on dost maká,kdyby si viděla jeho vystoupení a choreografii,pochopila bys,ale máš taky pravdu v tom,že si to kazí dost příšerným mediálním obrazem,vlastně se ti ani nedivím,že si myslíš co si myslíš,on je dost hyperaktivní a stíhá obojí,pracovat i dělat ostudu,nesmíš ale věřit do slova všemu co se píše,např přímo od něj vím,že fanynky by nikdy nezneužil,ale ejhle vyjde článek o údajném sexu s fanynkami na záchodě,to bylo příšerný,přitom šlo o jeho dlouholeté kamarádky,které by na záchod rozhodně neměl zapotřebí tahat,a je toho víc ,za ty hříšné tance si už tak trochu může sám,a za ten stryptýz,zas jeho přátelé,jenom nechápu,že si nedá na bulvár bacha a spíš se přes něj takhle hloupě zviditelnuje,to je asi jediné co bych mu vyčetla,nechápu,že nemá kolem sebe lidi co by mu ve zlepšení image pomohli a snad tenhle způsob propagace vyhledávají,fakt nevím. Měj se a vykat mi nemusíš,tvůj názor ti neberu,jen vím že je zkreslený tím hloupým bulvárem -
To, že vytečkuješ vulgární slovo, mic nemění na jeho významu, každý takový příspěvek smažu a ty budeš mít navíc ban a pokud nepřestaneš, tak i blok na psaní do fóra!
-
-
Lepší zpěvák je Péťa Bende!
-
-
SAMER ISSA
NEVIM CO PROTI SAMEROVI MATE VZDYTˇ JE TO HEZKEJ KLUK, ALE VADI MI NA NEM ZE HO KAZDA KRAVA(dospela) K NEMU DOLEJZA např.: MARTINA BALOGOVA, TAK TA SE K NEMU VTIRA FURT!!! TAK JA TOHO MAM PLNY ZUBY JA ZA NI ZAJDU A REKNU JI AT NECHA MYHO SAMERA NECHA NA POKOJI ZE JE MŮJ A NÉÉÉÉÉ JEJI, AT HO TAKY NECHA JINYM HOLKAM!! TAK UZ JE MI LIP!!!TAK CAU A MEJTE SE DOBRE NIKOLA -
Třeba se chce zviditelňovat. Bůh ví co se děje v jeho hlavě ať si konec konců dělá co chce je to jeho život ne? Ty se taky měj hezky!!!!
-
Miláček
Podle mě je Sámer Issa naprostej slaďoušek.Je hrozně hezkej a má super písničky. Na stupnici od 1 do 10 bych ho hodnotila 15kou!!! -
Kéééž by to byl pořád ten starý Sámer, jak si furt olizoval pusinku!!!!
-
super!!!!
no děcka víte že Šárka Vaňková je nejlepšíííí zpěvačka na světě!!!!ahojky -
ahojkiii
ahoj samere chtela jsem te poprosit jestli by jsi mi poslal fotku s podpisem na tuto adresu žaneta šperňáková akátová 1/458 havířov-šumbark 73601 prosim prosim posli mi tu fotku zatinm ahoj a predem ti moc dekuju -
sami
je super a nemam slov