Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RnB

Konečně taky někdo v ČR dělá a árembíčko....
  • Samer

Čauky,každej má svuj názor,a my osobně si myslíme,že zpívat docela umí,ale zároven je dost namyšlenej,zkus ho potkat osobně,a pak se pochlub s výsledkem.Ale jak jsme psali každej má svuj názor.... Čauves
  • Vsechno nej k narozeninam

Napis, touzim s Tebou zase zazit nekolik hodim zhaveho sexu. *14*
    • Re: Vsechno nej k narozeninam

JA TAKY *14* *14*
  • zavistivý antiissové

ta narážka na to,aby se vrátil zpátky do Damašku je dost ubohá.Nemůže za to odkud je!Nemáte na práci nic jinýho než ho pomlouvat?Jeho bratr má pravdu.Pomlouvání je strašně ošklivá věc.Co vám Sami udělal??Zamyslete se nad sebou.Nejdřív si uvědomte jaký jste vy a pak teprv kritizujte ostatní.Copak už jste dokázaly,že tak machrujete???
  • To je teda "umělec"

Jestli tomuhle "umělci" říkáte zpěvák, tak já jsem Harry Potter a umím čarovat. *1* *3* *15*
    • Re: To je teda

Souhlas! *3*
      • Re: Re: To je teda

Souhlasím s tím že jestli je Issa zpěvák tak já jsem Harry Potter *1*
  • Přání

Sami přeji ti mnoho úspěchu v životě.Jsi strašně moc milej kluk:-).hlavně si nelámej hlavu nad těma trapnejma narážkama na tvé jméno.To co napsal tvůj bratr je moc hezký,kdyby se mě někdo takhle hezky zastával,byla bych štěstím bez sebe!!!!Pa pa
  • nevim

Machr
  • Fuck you!!!

Ty ho snad znáš osobně,že tak machruješ???Tak nás pouč,jakej teda ve skutečnosti je????Nebo máš jen hubu plnou keců???Hm???
  • a ty ho znáš že drškuješ?
  • nic neříkaám ja to pisu ... bohuzel znam ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit