-
pro já
Tak nám pověz odkud ho znáš a jakej ve skutečnosti je!!!! -
samerik
ahoj ja sem lenka *4* sem tady po 1 je to tu super chtela bi sem vjedet email samera mohli bi ste mi napsalt na milkova8@seznam.cz a treba poslat mi jeho pisnicky nevite na nho emal tak kdis jo tak prosim prosim napiste mi na email hledam jeho email pul roku a nevim ho najit *9* dekuju -
Hm???Hm??? myslím že se tě bojím ??? to si věříš popravdě jestli si tak namachrovaná tak se k němu hodíš !!! Good luck and Good bye stupid Anastázie A mimochodem mam pekne blby meno Mno přece jen Sámer a Anastázie ... Jéééé můžu vám jít za svědka ... :) ??? když někdo říka svůj názor neodsuzuj ho hned musela bys me poznat abys vedela jaka sem ... vis podle nazoru nepoznas cloveka a kdyz se mi nekdo nelibi ..neni to snad moje vec ??? je ..jako vsech tady ... nechces aby sme se raci usmirili a nehadla se pres samerovou diskusi ??? Hm :) ??? Co ty na to anastázie ??? Aloha, já ...
-
jo sámer má jen dobrý písničky ale jinak ho moc nemusim... nejdříw sem ho žrala jako snad wšici ale už mě to přešlo... :o))
-
V našem státě jsou mraky výborných zpěváků a i kdyby Sámer zpíval sebelíp, pořád nemá nárok po tak krátké době považovat sám sebe za nějakou hvězdu. Všehovšudy zatím v rádiích hrajou jenom jednu písničku, to je vůči opravdovým zpěvákům trochu nefér, zvlášt když se ke svému úspěchu poctivě dopracovali. Totéž Aneta. Celá ta soutěž je sice dost zábavná, ale je jasné že je to komerční manipulace. Ale nesouhlasím s tím, že by u nás neměli zpívat lidé cizího původu. To je dost protivná diskriminace, která je typická úplně nejvíc v našem státě, tak to zkuste odbourat, protože to od vás svědčí o kardinální blbosti.
-
Re:Péťa Bende je lepší!!!!
Bože muj, co je komu do toho, že má přítelkyni Zuzku? Co to sem pořád cpeš? Sámerovi se v ČR daří...a to moc dobře :-))) Daří se mu i ve světě, takže nevím co to tu zkoušíš:-) Sámer je strašně milej, hodnej, nadanej kluk....a on nechce skončit v muzikále, víš? Nevím co je na tom k nepochopení... jezdí po klubech v čr i v zahraničí a lidi ho mají rádi, rádi ho poslouchají, je to bezvadnej tanečník.. co víc si přát...?
A ještě jednou tě prosim, aby ses klidnila s těma výrazama.... když je ti 18, tak bys to už mohla pochopit.. -
-
Péťa Bende je lepší!!!!
Ale je to pravda že Péťa bende má přítelkyni Zuzku. Aspoň že je zamilovaný. Péťa Bende má taky hodně fanynëk! *4* Sice Péťa Bende děla jinou hudbu - je rocker. *4* Péťa Bende je taky strašně milý, pohodový, moc přatelský človíček a optimista. *4* Péťa bende místo tancovaní řádi na podium a hraje na několik hudebních nástrojů. *4* a to je lepší! *4* Péťa Bende je rocker a muzikant tělem i duší! *4* Péťa Bende taky nechtěl hrát v muzikále ale nakonec to přijal. *4* Mimochodem když Péťa Bende hraje v muzikálu a to přímo Hamleta tak biüde ještě úspěšnější! *4* I když Péťa Bende je pořád HVĚZDA která nikdy nezhasne! *4* Tím chci říct že Péťa Bende je úspěšnější a nemusí tancovat! Rockeři netancujou jak by řekl Péťa Bende:-). *4* Péťa radši na koncertě řáddí jako spravný rocker:-)! *4* -
-
Re: Péťa Bende je lepší!!!!
*1* Pane bože...:DDD Holka, promiň, já už fakt na to nemám nervy.Peace s tebou i s tvým Péťou Bende... *5* *1* *1*
-
-
Re: Re:Péťa Bende je lepší!!!!
Přesně tak, nechápu, že máš potřebu se tady takhle realizovat. Už si začínám myslet, že to nemáš v hlavě v pořádku. Nezlob se na mě, ale už je to vážně směšný. Máš ráda Bendeho, fajn, tak běž na jeho stránky, ne jeho diskuze a nepruď tady. Já zrovna zase nemusim Bendeho hudbu, ale to neznamená, že budu chodit otravovat na jeho stránky.
-
-
Samer
Připadá mi, že jsou tu jen dva druhy příspěvků - od holek, který Samera milujou a od kluků co ho nenávidí, protože mu tak trochu závidí. Kdo by nechtěl mít všude davy fanynek a vydělat slušný peníze, ale na druhou stranu nemít žádný soukromí a celej svůj život přetřásat přes bulváry ... No nevím - myslím, že mu není co závidět. Jako zpěvák docela ujde, nějaký charisma taky má, jinak by asi nevyniknul v Superstar. Když ho slyším v rádiu, tak to v pohodě přežiju. Jen mi trochu vadí ta jeho stylizace do Elvise a hlavně ty oční linky, ale to nebude jeho nápad - spíš jeho manažerů. -
Moje číslo
Holky prosím nepište sem nic osobního,napište mi na číslo 608273436,díky Samer Issa -
super sámer
jsi jednička -
ČAUKY JAK DE ŽIVOT JAK SE MÁŠ