Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj samerku ja te strasne moc miluji a nevim jak ti to maj jenom rict jenom ze jsi nejlepsi na svete a kdybysi si chtel tak moje cislo je 732203667 ju papapa MILUJI TE kamila
  • Je super!!

Samer je dobrej a vy všichni co ho tady urážíte jste hovada!!To asi píšete o sobě!!!Sámírku moc Ti fandím a pozdravuji tě.Jsi NEJlepší *14* *14* *3* Pa Jindřiška *3*
    • Re: Je super!!

Sámírek je nejlepší a nejhezčí *4* *4* *4* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *3* *14* *3* *14* *3* *14*
  • nejlepší

Já nvm proč ho všichni tak nenávidíte? samerek je uplne nejlepší! *14* mno Samerku jsi proste nejlepsi moc te miluju pp Jajyinka *14* *14* *14*
  • Bože holky já vás nechápu.Sámer je pěknej,to jo ale že bych kvůli němu šílela tak to ne.Je to jen prachobyčejnej debil, kterej neumí nic jinýho než si volizovat dršku a říkat, jak umí zpívat.........Přitom v Esu vyšlo najevo, že zpívat vůbec neumí.Ty falešný tony.Ach bože!!!!!!!!!!!!!!!!!Docela se k sobě s Marešem hodili.Oba dva velký trapáci co si o obě hodně myslej.Ale had ve skříni mě pobavil:)Nedávno jsem si projížděla fotky různejch osobností a byl tam i Sámer.Na všech fotkách se tvářil ůplně stejně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Stejnej zamilovanej ůsměv, stejně nakloněná hlava.............Ble..........Byla jsem i na Lg tour ale jen jako pomocná maskérka.Možná se vám zdá jako super borec ale ve skutečnosti je to jen namachrovanej beďarovitej debílek.Spotřebovala jsem půl tuny makeupu abych mu ty beďary zamaskovala. Ty holky co se jim podepisoval, byly ubrečený a draly se k němu.Jedna dokonce přišla s deníčkem Top dívky.Jakmile skončila autogramiáda, přišel do šatny a se slovy:Já se z toho poseru se zhroutil do židle.A ještě navíc páchne.A pak ještě rozdal polovině šatny číslo na mobil....A to prej touží po soukromí.......Docela vás holky lituju....
  • Sámer je boží!!!

Nevím proč se tu stále jen hádáte!nevím když stále máš v hlavě jen toho Bendeno,proč jsem vlastně lezeš,jen Sámera napadáš a píšeš o něm jen samé bludy co nejsou pravda *13* Jen ho tu ponižuješ a strapnuješ *10* Sámer je suprovej,užívá si života a v tom mu všichni fandíme.Je hezkej a proto všechny holky na něj letí *14* *14*je prostě okouzlující a umí nádherně tančit.Jeho písničky jsou dokonalé *3* *3* *3* Holky po něm šílí,žádné že ho nikdo nechce!!Sámer je jednička a tak to bude a Zůstane *14* *14* *14*
  • Super star

JE TO NWJHEZCÍ KLUK A MYSLÍM ŽE BY MEL BÝT SUPER SATR
  • agáta

Písnička Agáta se Sámerovi moc povedla, je veselá a malinko rejpavá a to se mi líbí.. *5* *3* Navíc na mě Sámer působí hrozně mile a je strašně hezkej. *14* *1*
  • ucho z hnoja!!!

Je to nejhnusnější co mohlo na zemi vzniknout.Chodí zmalovaný jak nějaký teploušek!
  • Petr Bende JE LEPŠÍ!!!

JÁ MÁM RADŠÍ PÉŤU BENDEHO! *4* PROTOŽE MÁ PÉŤA BENDE SILNĚJŠÍ HLAS NEŽ TEN PIČUS SAMER! *4*
  • Sámer no fuuuj!

Nesnášim Sámera Krisu Vasilisu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit