Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacek

Samera Issu šilene miluju. Je krasnej uzasnej a nadherne zpiva jsem jeho nejvetsi fanynka!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Myslím si, že ikdyž se nám někdo nelíbí,jak jeho zpěv nebo vizáž, tak bychom neměli být sprostí, napadat ho sprostými urážkami a nadávkami a stačilo by prostě pouze vypnout televizi popř.rádio a věnovat svůj čas něčemu nebo někomu co nás baví a zajímá.Já osobně si písně Sámera ráda poslechnu a nelituji času, který jsem při tomto poslechu strávila.
  • Miluju ho

Miluju ho,je to můj miláček. Jmenuje se SAMER ISSA. Je prostě úžasný,krásný no prostě úžasný. MILUJU HO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pro Karla

Ahoj Kadliku, přečetl jsem si tvůj předešlý příspěvek, jak pěješ ódy na Issu. Mě se zhnusil, od té doby jak začal pomlouvat ostatní zpěváky, kteří většinou mají svoji kariéru těžce vydřenou. Možná v tomto je jak píšeš "dost odvážný". Takovému projevu nelze přece říkat "zdravé ambice". Píšeš "není zákeřný". Právě pomluvy kolegů přes média, je to nejpodlejší.
  • Samer nejvetsi laska

Samirku jastli to ctes tak ti musim něco vzkazat silene te MILUJU!!!!!!!!!!!!!!!Jsi laska myho zivota jeste jednou MILUJU TE!!!!!!!!!
  • Je okouzlujici! :-)

Mela jsem moznost se se Samerem potkat osobne a musim rict, ze je naprosto okouzlujici a nepopsatelne krasnej! Je strasne milej, pratelskej, veselej, pusobi uprimne a vubec ne namyslene. Hlasy jsem posilala Anete, ale dneska bych je vsechny dala Samerovi! Je to kouzelnej kluk :-)) A potkat se s nim zblizka je zazitek, na ktery se nezapomina :-)
  • Sámirek je můj miláček.
  • Já si myslím že Sámer je pěknej debil i když se mi dřív líbil.Hezčí je
  • Já žasnu

Samer se mi moc líbí, je to sympaťák s charismatickým hlasem a zevnějškem a nechápu, co si tím dokazujou ti,kteří ho zde pomouvají. Přála bych mu, aby hlavně zůstal sám sebou a dělal vždycky to co cíti a hlavně s chutí a s úsměvem, který mu moc sluší.
  • Foret je lepší a hezčí než Sámer Issa moje číslo je 732978519

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit