-
SLAVÍK 2010
HAHAHAHAHAHAHA ISSA V ČESKÉM SLAVÍKU SKONČIL NA 44.MÍSTĚ!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* A PÉŤA BENDE JE LEPŠÍ PROTOŽE SKONČIL MA 11.MÍSTĚ!!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Je sladoucej nadhernej a ten jazyk hmmmm
-
Nechápu,co na tom Sámerovi pořád ty náctiletý fanynky viděj.Co se týče hudby ,tak nemám nikomu za zlý,že ho poslouchá,třeba se někomu tohle líbí ale mně to připadá jako děsná nuda,styl uplně o ničem,hudba má mít uklidňující účinky,člověk by měl trochu těm textům rozumět,prostě to musí o něčem bejt,ale jeho hudba je fakt o ničem.Při jeho hudbě se může akorát tak spát a nebo ,jestli je teda někdo takovej blázen,napodobovat jeho krocanní tanec.A myslim,že nejni zase tak dobrej ,aby mohl veřejně pomlouvat snad všechny hvězdy šoubyznysu,který toho dokázali mnohem víc!!!
-
bezva kluk
Sámer je skvělej kluk . Hned od pohledu vidím jakej je to simpaták .jeho zpěv je dobrej i kdyz ke konci polevoval protože měl špatný výběr písní tak jsem mu stejnak fandila aby byl aspon druhej. -
Busted
Zdravím všechny lidičky, potřeboval bych nutně zjistit, kdo vytvořil hudbu na albu Sámmera Busted nebo alespoň nějaký odkaz kde bych to mohl zjistit -
Miláček
-
..
pri cteni vasich prispevku se jeden pobaví. nadáváte mu tady, a pritom se podivejte na sebe.co vy jste dokazali? jeho hudba me uklidnuje. klipy super. mela jsem tu cest ho potkat a je moc mily a v situacich, kdy bych ja nebyla. tak nevim o cem je tu rec, delate ze sebe akorat blbecky, kdyz verite bulvaru. ctete tyhle stupidni sracky misto abyste si precetli treba nejakou naucnou knihu. kritizujete ho za vyroky, ktere nerekl ale uz nevidíte ze vystupuje zadarmo na charitativních akcich, ze rozdal zdarma postizenym desetitisíce cd. nejspis vam to prijde i trapne se k nemu hlasit kdyz vetsina je proti nemu. pa -
Miláček
Jseš nejhezčí kluk na světe -
neni to tak tezke zjistit ze ty reakce na muj prispevek pise jedna stejna osoba, stejny slovník, stejne iq ...
-
miluji ho a jsem stoho neštastná
sámire isso já tě miluji a ani nevím co mám dělat.poslouchám tě každou minutu a hodinu a tomi ani nestačí miluji tě!!!! já chci u mřít když tě nikdy neuvidím!!