Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vyhuleny samirek

jsi strasne trapny umis se jen pretvarovat a hrajes si na nejakeho drsnaka vubec se do showbussinesu nehodis a jsi strasne tlusty a hnusny kdo vi jak to bylo s tema praskama doopravdy jsi proti Anete uplne maly mravenec zpivas falesne a tve nohy smrdi a udelej se svim oblycejem neco treba plastiku doporucuji a pozdravuj svojeho brachu je sto krat hezci nez ty nesnasim zvirata
  • po

ahojky ja moc jsem ti fandila a ted vlastovi ja te mam fakt rada pa odepis neco prosim nikola
  • super kluk
  • cau jen tak dal
  • Oprava

Nezlobte se, ale každý, kdo si v průběhu vysílání Superstar aspoň jednou koupil noviny, ví, že Sámera porodila jeho maminka v Čechách. Valilo se to na nás ze všech stran. Jak to, že k vám se tahle informace nedostala, když zveřejňujete jeho životopis? Ne že by mě zrovna tohle nějak zásadně urazilo, ale v poslední době se zdá, že je jedno, co se o kom píše, hlavně že je co číst...
  • 50:50

Samer se mi moc nelíbí ale klipy má senzační! Ten novej k písničce Shake It se mi ale zdá o kapánek horší než ten první Busted!!! Jinak mu držím palečky!
  • BLBEC

JSTE VŠICHNI BLBCI CO FANDÍTE SÁMEROVI JE TO JEN BLBÍ UCHYL KTERÝ HROZNĚ ZPÍVÁ A MYSLÍ SI O SEBĚ ŽE JE PĚKNÝ!!!
  • Ahojky Sámere. Jen jsem ti chtěla vzkázat, aby jsi těm pitomejm pomluvám nevěřil!!! Ty lidi ti jenom závidí nic jinýho. To jak uráží tvojí rodinu je někdy až dost hnusný! Ale svoje fanoušky stále máš (mezi nimi jsem i já)! Budu ti držet palečky, aby se ti dařilo!! Papa Verčule
  • Pro vsechny blbecky,ktery Samerovi zavidi to,co oni nikdy nedokazou!!!!

Samir je skvelej kluk a nechapu,proc ho nemate vsichni radi.sice nejsem jedna z tech,ktere by do nej byli fakt moooc zazrany,ale je to skvelej kluk.Krasne zpiva a nehraje si na zadnyho usmrkanka jako ostatni.Vsechno bere s klidem a tak jak to proste je!A pokud si nekdo mysli opak,tak ja mu to vyvracet nebudu!Jen si myslim,ze fakt nemate rozum!
  • krasavec

Sámer Issa je nejhezčí a nejlepší zpěvák v ČR.Má úžasný písničky a strašně krásnej hlas.Prostě je SUPER!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit