Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milááášek

Sámer je super!Sem ráda,že takovejhle človíček vystoupil nahoru!Je ten nej. a vůbec mi nezáleží na tom že je slavnej brala bych ho i kdyby slavnej nebyl!!! Má super povahu a mím největším snem byl je a ¨BUDE osobně si s ním popovídat;-)
  • Sámere nic si nedělej s těch,kteří tě pomlouvají nebo se jim nelíbí tvůj hlas či zpěv!!!!Máš hodně fanynek to ale myslím víš taky.Já nejsem tvoje fanynka ale ráda si tě poslechnu.Máš u mě plus za to ,že jsi řekl,že se tě nedá srovnávat s Michaelem Jacskonem.
  • Ahoj Sámere já jsem ti moc fandila a dal bis mi email a umě veškole ti nadávají že jsi krisa a já jím říkam že to není pravda pa Petra
  • ses dobrej!!
  • mam ho porad rada ale zacina byt trochu namysleny ale nerikam ze to je neco spatneho kazda hvezda je trochu nam.. ale libi se my jeho pisnicka 'busted' jinak je samer sexy sexy a zase sexy.
  • Ahoj SÁMERE napiš mě adresu a telefoní číslo strašně tě miluj a je mi 19 let. . Ahoj,tvoje BERUŠKA
  • co sem lezete když umíte akorát nadávat?VYPADNĚTE

Nechápu ty co mu nadávaji proč lezou na tohle forum a jak se sem vůbec dostali když ho tak nenávidí?!Já ho začínám mít sakramentsky ráda a to mi přišel vždycky namyšlenej.Teď mi přijde super!Má nádhernej hlas a tělo!Jestli máte některá jeho číslo prosííííííííííím napište mi ho sem na tohle forum.MOOOOOOOOOc předem děkuji.papapapaapa
  • je super
  • 3654

nesnáším...

MĚLA JSME HO RADA A LE TEĎKOM MÁM RADŠÍ PÉŤU BENDEHO'!!!! *10* *4*
  • Sámer je nejlepší

sámer je dobrý a je moc hezký ale moc hezky zpívá!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit