Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sámer není vůbec namachrovanej a aji kdyby byl tak on má proč bejt na machrovanej.. je dokonalej a nejlepší... tak se uklidněte vy trapáci kteří mu jenom závidíte! Jste normální chudáci kteří se k němu nemůžou ani postavit! Sámer je nejlepší,ůžasnej,dokonalej a nikdo na něho nemá,,miluju ho!!!!!
  • Sámer Issa

Milý Sámo.
    Všechno nejlepší k dnešním narozeninám
    24.let.
    Hodně štěstí,zdraví a dostatek sil.
  • Samik!!

Tak co jak je Sami??Jen ti chci rict ze si tvoje cd urcite koupim bo R'n'B je fajn!!Tak se mej a peace..
  • Blbost

Heskej,sladkej,milej,zábavnej,chápavej.
  • sámer issa je úplně nejvíc trapnej a jenom si voblemcává hubu a zpívá nejhůř ze všech zpěváků na světě
  • Samirek

Líbíš se mi moc tak se mi trochu věnuj!!!!!
  • jo,souhlasim s nazorem ze samer je trapnej a dela ze sebe neco co neni.vzhledem je CELKEM hezkej,ale vypada ze je dost namyslenej-a na to by se melo koukat-jakej je clovek uvnitr,ne na to jak vypada-to s tim prece nema nic spolecnyho.a podle me ma jenom malo dobrych vlastnosti.cetla jsem hodne rozhovoru s nim-proto si myslim tohle.
  • broucek

Samer je zakt kus ten nejlepší a nejhezci!!!!!!!!!!
  • ahoj

ahoj samere moc se mi libis mohl bys mi poslat naky fotky?na e-mail?
  • Čumáček

Miláček naše velká SuperStar ikdyž neprošel je pro nás SuperStar a kdyby ste někdo měl na něj kontakt tak mi napište na Isska.S@seznam.cz prosim díky Pepík P.N. Ps: nebojte sem holka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit