-
No tak to je mazec.........
-
joo
SÁMER JE BOŽÍ!!! -
--
Ahojky Samire to co ti napsala ta vladimira sregengova nebo jak se to píše tak z toho si nic nedělej určitě není lepší někdy v tom je i závist ale já to neposuzuji mám to na vědomí ty jsi dobrej zpěvák a budeš měj se pěkně pa -
samer je ta nejexotictejsi,nejvonavejsi,a nejhezci kytka na kterou mam...tu nejvetsi alergii!!!
-
!SÁMEREČEK!
Sámereček Sámereček hvězdou letošní měl se stát jenomže se stalo to že faninkám došel kredit!Problém! -
Bulvár
Vy tak můžete někoho hodnotit podle těch keců v bulváru.Kdyby psali, jak je Sámer svatej, tak by jim to nikdo nečetl.Ani ho neznáte, běžte se vycpat. -
Pro Sámira
Ahojky,hele Sámere to co ti napsala prdelka ona má pravdu to co ti napsala tam ta holka s toho si nic nedělej:-)Jseš fakt sladkejeVíš všichni co znám tě milujou a já jsem mezi nimaee -
Ahojky Sami
-
ahoj same, ty vypadáš skvělej kluk a ty zpíváš babylon na to byl náš hit. *14*
-
proc ho nekteri tak pomlouvate?co vam udelal tak hroznyho?taky ho nemam moc rada(lepe receno nesnasim ho)ale nemam duvod ho pomlouvat,protoze ho neznam osobne.vy snad jo??ja vim ze je namyslenej,hnusnej...,ale tyhle pomluvy dokazou nekdy strasne moc ublizit.krome toho,mozna ze takovej vubec neni,mozna se jenom wtak chova.a predstavte si,ze by tohle psal nekdo o vas-taky by se vam to nelibilo.