Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • otáska

Psala jsem si s jedním klukem říkal že je Samer!Měli jsme se sejít v Benešově a on to pak zrušil!Mě to hodně sklamalo !Tet mám pochiby jestli jsi to ty!Jestli zmáš todle číslo tak se ozvy! PAPA Dáša
  • Pro Isska:))))

miluju te......a moc:))
  • otáska

736204456
  • Pro Dasu

Daso, tohle nejsou Samerovy stranky, Samer to necte a urcite ti neodpovi ani se ti neozve. Nevim sice, s kym sis psala, ale urcite to nebyl Samer. Vtipalku, kteri vyuzivali naivity holek a jejich zpufaly touhy po Samerovi, bylo a je strasne moc. Je jen na tobe, abys uvazovala realisticky a pochopila, ze Samer by si s tebou prece nedomlouval schuzku. A nikdy nezverejnuj svoje cislo na internetu, hrozi ti nebezpeci, ze ti na nej bude volat nejaky uchylak a bude se vydavat za Samera. Bud vic opatrna a nebud naivni!
  • Sámer je super!

Sámer je výjimečnej člověk, jako takovej vzbuzuje rozporuplný reakce. Počkejte nadávači, až vyjde jeho CD! Pak se podívejte do zrcadla a řekněte si, co jste dokázali vy!!! Leda někomu nadávat! Hodně ubohý, co?
  • Můj názor na tebe.

Jsi docela dobrý zpěvák,musí se uznat,že dost hezky zpíváš a když jsi byl v SuperStar,tak jsem ti držela palce,aby jsi dosáhl svého cíle,však teď si myslím,že i když jsi vpodstatě dobrý kluk,tak mi přesto připadá,že ti ta popularita stoupla až moc do hlavy.Je to můj názor,samozřejmě se možná mýlim.Nebo ne?Jinak jsi fakt nejvíc v pohodě.Tak se měj a pa.
  • Miláček

Samiku ty jsi prostě ten nejůžasnější kluk na světě!!! miluju tě!!!!!!!
  • je to strasne krasnej kluk s nadhernym hlasem,az mu vyjde album, urcite si ho musim sehnat nebo koupit. ale povim vam, byla sem s nim na tabore a co se jeho chovani tyce, je to blbej kreten!!!
  • je to prostě...

Myslím si,že Sámerek je prostě nice and very iteresting boy!
  • Issinka

Sámirek je nejlepší!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit