Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
596 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj samerku ja te strasne moc miluji a nevim jak ti to maj jenom rict jenom ze jsi nejlepsi na svete a kdybysi si chtel tak moje cislo je 732203667 ju papapa MILUJI TE kamila
  • ČAUKY JAK DE ŽIVOT JAK SE MÁŠ
  • Cukroušek

Akorát mě štve,že už to neni ten Sámer,jako byl na začátku,ale na tom že je krásnej to nepohoršilo:o)))Sámere mohl by ses zase změnit jako dřív,do tamtoho sámera se holky zamilovali!!!:o)
  • Cukroušek

Milášek se slatkým hlasem,který mě každý večer uspává a s krásnym usměvem,na který se non stop dívam,protože ho mam po celém pokoji....
  • Samerku jsi proste super.Měl jsi hodně fanynek mezi nimi jsem i ja.moc krasně zpivaš.Když se olizuješ si moc,moc,mooooooooooooooccccccccccccccc sexy
  • super sámer

jsi jednička
  • Sámer!!

Nevím,ale četla jsem všechny ty vaše příspěvky a na každym šprochu pravdy trochu,i když Sámera ubožňuju vím moc dobře jakej je a myslím,že řadu z Vás by to ,hlavně holky,hodně zklamalo.Nemyslete si,že hci dělat chytrou,ale taky jsem si myslela ,že je nejlepší a nejúžasnější a že neni namyšlenej a že je to ůplně normální kluk,ale byla jsem na úplnym omylu.Myslete si každej co chcete,ale myslim,že by jste k tomu měli přstupovat trochu s nadhledem!!!!
  • Pipíšek

Co dodat SEEEEEEEEEXXXXYYYYYYYYYYYYYYY frajer.Já ho prostě miluju a po tý přeměně bych ho sežrala!!!!!!!!
  • sámer

moje mámá ho žere
  • Moje číslo

Holky prosím nepište sem nic osobního,napište mi na číslo 608273436,díky Samer Issa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit