Přejít na výpis diskuzí

Sandra Bell

OSOBNOST 10.3.2007 
139 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sandra Bell

Dnes jsem slyšel její písně úplně poprvé a myslím, že talent má,ale jen by potřebovala prostor ukázat nám, co vlastně umí *3* Zatim bych jí neodepisoval, myslim, že její čas ještě nastavane....
  • castelymy

sandra

radsej by mala robit modelku pretoze je fakt pekna ale spev nie...chudaci zvierata...tie pocuju 7x hlasnejsie...mam jej album a pesnicka LZI je naspievana otrasne jej hlas nie je dobry ale ta pesnicka ma berie ale taka spevacka mozem byt aj ja...tak spievam aj ja :D
  • sandra

Ste snad hluchý???To nemáte aspoň trochu citu pro hudební sluch????Protože každej kdo hudbě aspoň trochu rozumí a slyší jí tak pozná že tahle protekční holčinka zpívá jako postřelenej havran!!!takže nechapu co na ní vidíte a hlavně slyšíte když jí chybí talent.Ewu sice neposlouchám,ale talent má prvotřídní a navíc jí zná celá republika,ale Sandru jenom pár lidí
    • Re: sandra

ty jsi ale trubka,to snad není pravda a nenavážej se do Sany. Když někdo postupně tvoří hudbu tak asi o něm nebude hned vědět celý svět!! Sandra na sobě hodně maká a je zkrátka pro mne nejlepší.
      • Re: Re: sandra

ona že tvoří hudbu??ty asi moc nevíš co hudba je viď???takový šílený slaďáky,který sou poslouchatelný jen pro nějaký dvanáctiletý dilinky...hmmm se ani nedivim,že jí skroro nikdo nezná.To by mě zajímalo jestli budě někdy lámat žebříčky (aspoň)český hitparády....možná,ale až kočky začnou lítat a já budu štěkat
        • Re: Re: Re: sandra

tak ten poslední řádek mně docela rozesmál,:D *15*
          • Re: Re: Re: Re: sandra

myslím to co psala Verča
        • Re: Re: Re: sandra

Na hitůparádě je už 26 týdnů na druhém místě, V loap hitparádě na Óčku byla 2x na prvním místě. A na Ujdeto je v první desítce. *14* *1*
  • :O)

Chodila jsem sní do školy..letos vycházela z 9 .. (Základní škola Bří. Jandusů 22) byla docela v poho a chovala se jako každej jinej xDD *3* *4*
  • Sandra

Ona je super byly jsme na jejím kocertu je lepší jak EWA FARNA
  • sandra

Hrůůůza,děs,šílený.Co to má jako znamenat?Vždyť to vůbec neumí zpívat!!!Ne že bych poslouchala Ewu Farnou ale její pěveckej talent je 1000krat lepší.A co teprve Bianca Ryan teprve 13náctiletá holka a je lepší než Helena Vondráčková.Si jí poslechněte na YouTube.Takovej talent sem eště neslyšela.Sandra jí nesahá ani po paty.
    • hannahgirl

Re: sandra

Tak to ní nedělej! Rozhodně umí zpívat líp než ty!
      (Umím si domyslet tvůj zpěv)
  • Fakt hustý

*4* Sandra už má normálně 93 hlasů.Rychle ať má sto!Já už jsem hlasovala.SANDRA JE TAK DOBRÁ ZPĚVAČKA *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15*
  • sb

to je ta s tou legendární písní zamilovaná
    • Re: sb

ale ostatní písně nic moc *9*
  • zmatek

mají tu chaos a hrají místo té naší ostravické tu novozélandskou Sandru Bell
  • sandra

sandru a ewu nemozete porovnavat...sandra si sice urobila karieru sama ale ewa narozdiel od sandry vie spievat...a ano, urobila si karieru sama...ved urcite by jej nikto umluvu na album neponukol len tak :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit