-
Emo?
Mám dotaz: Co to je to Emo? -
-
Re: Emo?
Takže, EMO: Jsou obvykle mlaďunké pubertální holčičky, které se chtějí odlišit od davu a neví jak. Neposlouchají maminku a jsou zakomplexovaní a uzavření do sebe. Scházejí se s ostatními EMO ,,EMO KIDS'' a debatují o svých problémech. Probíhá u nich veliké a náhlé citové vybíjení. Jednou se smějí, pak se rozbrečí a pak se rozkřičí vzteky. Jsou labilní. Problémy řeší tak, že se pořežou, pak se jim uleví. Kouří, pijí alkohol a berou drogy. Prostě mají komplexy a neví jak dát ,,signál'', aby si jich někdo všimnul, tak si obarví vlasy a nehty na černo, linky na oči, černé hadry. Takže to jsou PRAVÝ EMO. Ti ostatní ,,EMO'', co popírají, že se EMO řežou a že jsou sami EMO a neřežou se, tak si na EMO hrají jen kvůli módě, aby se odlišili od davu a byli ,,zajímaví''. Tento názor má každý, kam se podíváš. -
-
Re: Re: Emo?
Přesně tak, souhlasím.. sice jsem taky mlaďounká holčička *1* , ale styl emo je prostě ulítlý :D ... a k Sandře bych řekla asi to, že psát jsem komentáře typu: ''je to kráva'' je docela ubohý.. neříkám, že se mi její zpěv líbí, ale snaží se, a snaha se cení.. *3* btw Farná 100x lepší.. bye bye *4* -
asi tak nějak a ještě se vyznačují piercingem a líčením na černo -
ale,kdyby o nich pořád nepsali na internetu,tak bych vůbec nevěděl,že něco takového existuje
-
-
Re: Emo?
to je takové hnutí,které bojuje proti užívání tabáku a alkoholu-mimo jiné-a ti co se k nim hlásí,tak většinou tabák a alkohol v nadměrné míře užívají
-
-
Sandra
Sandra je supeeer myslím si že sme si ve vlastnostech hodně podobný..miluje hilary duff jako já,miluje módu a má hezkej vkus-což já občas taky *3* a ta ochrana zvířat tak to je na tom stejně jako já...nesnáším testování a nekupuju si od firem co testují šminky...sandra je best...je in a je to nová módní mladá ikona...MILUJU JÍ *14* -
Sandra
Sandra je super zpěvačka! *1* *1* -
S.B.
Sadra je strašně hezká holka, co pro svou karieru udělala, tak to ej fakt dobrá*5* Ale myslím si, že modeling ji de líp než zpěv. A envím proč by se Sandra nemohla srovnávat s Farnou, dyť sou to přece dvě konkurentky. Ale vážně...Sandra modeling...Ewka zpěv. Toť můj názor. Jinak přeju fajn den...čawec *5* -
-
Re: S.B.
ach jo kdyby ste ji aspon znali ja sem s ni chodila do skoly a to by ste docela cumeli kolik se s ni bavilo holek ... par patacek a jedna holka z jeji tridy ... mno a kdyby ste videli jak se ucila docela vytlemi mam z toho ... prosim vas probudte se to uz se vam libi i upisteny barbinky *1* *9* *7* -
-
Re: Re: S.B.
Jéžiš co bych já za to dala kdybych chodila se Sany do školy! -
Re: Re: S.B.
"upisteny barbinky" - to jako myslíš Farnou?
-
-
-
:D
noo tak sandra ma moc spevom nezaujala,,je len taká umeéla hviezdička..možno ten modeling-tak to hej ale spev určite nie! *7* -
nic
zatim sem o ní slyšela jenom tady v týhle divný diskuzi...jinak nikde...nejvíc mě ale dostal ten příspěvek ve kterym někdo asi hodně naivní píše, že má ve svym pokoji vylepený sandry příběh...jakoby udělala kdoví co...přitom neudělala nic jenom se chtěla stát zpěvačkou a její asi nejspíš hodně bohatý rodiče jí k tomu pomohli...kdybyste se radši zajímaly o lidi, který tomuhle světu něco dali...a ne o takovýhle nafoukaný nány..pomoc...sem už fakt nejdu -
-
Re: nic
Pane bože!!!!!!!!
Co pořád máte? Už jednou Sandra říkala že si dráhu zpěvačky musela vybojovat sama!!!!
PRoč si myslíte že je to bohatá nána??
Když tak čtu vaše komentáře tak si to myslím o vás... -
-
Re: Re: nic
a ty si asi hodně naivní pipina že jo!!!!co ty víš co se skrývá pod tím slovem, že si dráhu vybojovala sama????Vždyť žádnou dráhu nemá...jenom vydala nějaký slaďárny, který poslouchaj dvanáctiletý holky...joo tak takovou dráhu bych chtěla taky *9* je to fakt k smíchu
-
-
-
Sandra
Sany je skvělá....mě se její písničky moc líbí a videa má taky pěkný...drž se Sany! *14* -
slušný
Tohle je fakt slušný!!!!!!!!!!!!!! Prej angličanka, haha http://www.vanda-veskrnova.cz/susan -boyle-a-sandra-bell-amaterky-na-je dnicku/ -
Sandra
To tak Sandra umí zpívat a mám jí rada jako zpěvačku :) *3* -
-
Re: Sandra
Sandra je dobra zpěvačka. Moje nej písnička je zamilovaná. Nevíte, jestli se ty písničky stahují zdarma? *4* *4* -
-
Re: Re: Sandra
Já si myslím že Sandra nechtěla aby se její písničky z netu jen tak stahovaly. Takže si myslím že ne netu k sehnání nebudou. -
-
Re: Re: Re: Sandra
da se to stahnout i kdyz si nemyslim ze by to nekdo chtel ten strasnej hlas protoze vubec neumi zpivat a dal jestli by nekomu neco vadilo na tom ze ji nemam rada a stejne sem tady tak sem tady kvuli referatu z EHV pro blbce estetická hudební výchova a Sany je fakt trapný *3*
-
-
-
-
Sanny is the best!
ahojda Sanny je the best a pokud se to někomu nelíbí tak má smůlu! *14*