-
sarah
mám sarah strašně ráda svejma super písničkama a ploužákama mi nějak přirostla k srdci. neví někdo jestli bude někdy v čechách? jestli máte někdo její písničky nebo fotky a můžete je poslat e-mailem ,pošlete moc díky. . . . . . sarah je nejlepšíííííííííííííííííí a marc takyyyyyyyyy. . . . . . -
Sarah a Marc jsou ůasný pár!!Sarah je skvělá zpěvačka a marc je nejhezčí chlap na světě a jětě k tomu ůasnej zpěvák.koda,e u se rozpadla skupina Natural.Marc ted ale zpívá sám a má moc krásný písničky.Vím to,protoe mám německé hudební programy a také PRO7,kde budou dávat 2.řadu reality show Sarah & Marc In Love.Já jsem sledovala celou 1.řadu a byla super.Tak uvidíme.....
-
sarah
je skvela .....!!!!!!!!!! -
Sarah,you are the best singer all over the world.Your tracks and albooms are the best.Will you ever come to Czech Republic?
-
living to love you!
Sarah je skvělá, nejlepší hit je zatím living to love you!!ten je good -
hej,kdy že to tu bude,chtěl bych tam jít,díky předem za odpověd:)
-
sarah
A dojed please brzy do Ceske republiky k nam do Ceska.. na vystoupeni bych sla rada.... goobbye your Lucy -
sarah
A jeste jsem chtela napsat ze jsi ta nejlepsi zpevacka-mas krasnej hlas a taky pisnicky mas nadherny!!!! jsi ta nej zpevacka a s Marcem ti to moc slusi Jste dokonaly par jste oba bajecni. tva fanynka Lucka preji at ti to vsechno vydrzi goodbye you Lucy -
sarah
Jsi skvela sarah umis hezky zpivat a si hezka... -
Sarah connor
je to nejlepšíííí zpěvačka na světě ,má skvělí písničky,vizáž aj...je to moje superstar