-
PRO HVĚZDU
ČAU NE MOC SE MI LÍBÍ TVŮJ KLIP JÁ VĚŘÍM NÁHODÁM A BYLA BYCH RÁDA KDYBI HRÁL NA OČKU ZÍTRA V 14 -
ZPĚVAČKA
SI DOBRÁ TO TI MŮŽU ŘÍCT! -
Když jsem viděla videoklip lásku dávej poprvé-nechápala sem.Ta změna image.Super-jen tak dál,Šári jsi perfektní!
-
šarko jsi super.Moc se líbíš memu synovi ,. čtrnáctiletému Danovi a rádi posloucháme tvé písničky.Videoklipy perfektní-ty dlouhe vlasy ti vážně sekly.Držíme palce at se ti daří
-
Pro Šárku
Pokusím se o určité odlehčení. Každý nedostal nabídku WELLNESS. Šárka byla tedy uznána hvězdou. Musím gratulovat! :-)))))))))) -
Šárince
Velkou lásku s Jakubem Ti moc přeju. Hodně štěstí!! :-))) -
WELLNESS
Dobrý den ! Chtěli bychom Vám nabídnout trochu relaxu a aktivního odpočinku v našem novém sportovním wellness centru ,,FITNESS TYRAN", v centru města BEROUN. Nabízíme komplexní služby na špičkové úrovni v atraktivním prostředí s moderním vybavením, klid a osobní přístup a zasvětíme Vás do oblasti WELLNESS. Máteli o naše služby zájem neváhejte nás kontaktovat! Více info na www.tyran.cz, nebo tel. 602 33 05 05, Pavel Vrána. Děkujeme a mějte se krásně ! Přeje team FITNESS TYRAN -
Šárka je žena, která má v sobě hodně emocí. Její emotivní podání písniček je vynikající. Myslím, že by ho mohla ještě prohloubit. Výsledek by byl skutečně lahůdkový. Šárka má na to, aby hodně dokázala. Pro muže je příjemné, že stále zkrásňuje. Moc příjemné! :-))))))
-
Šárinečka je super!
-
Pro Šárku
Po absolvování koncertu na Výsluní jsem si uvědomil, že Šárka je stále více zamilována. Do muziky!!! Jde skutečně o hluboký a moc krásný cit. Ten jí spolehlivě vydrží po celý život. Uvědomil jsem si také, že Šárka žádnou popinou není. Myslím, že Šárka má přirozený vztah k náročné muzice. Přeju jí hodně lásky k muzice! Přeju jí hodně štěstí!!! :-)))