-
Šárka zvýrazňuje svůj umělecký projev. A to je moc dobře! Má na to, aby dosáhla velkých úspěchů!!! Na její druhé CD se moc těším. Je ale taky výborný zažít její koncert. :-))))))))))
-
Je přínosné navštívit koncert Šárinky. Dokáže písně hodně procítit. Dokáže zajímavě pracovat s hlasem. Celková působivost koncertu je hodně velká. Ještě chci podotknout, že je nádherná. Má velké ženské kouzlo. Hlavně je ale výborná umělkyně. :-)))
-
Martina Šindlerová zo Slovenskej SuperStar je krajšia , nadanejšia (treba proste vidiet :)
-
Šárko,
no,nikdy sem tě neměla ráda,to je pravda.Můj favorit je a byla Anetka,ale začínám na tebe trochu měnit názor a nevím čím to je.Já sem na tebe taky vždycky nadávala,ale vždyť nikdo,kdo tě pořádně nezná,Tě prostě nemůže odsuzovat podle toho,jak se nám nějakých pár měsíců jevíš.Můžeš vypadat jako hrozná kráva,ale jinak můžeš být úplně suprová holka.Neměla sem tě ráda,to je fakt a za to se moc a moc omlouvám.Písničky máš super a ty vlasy ti fakt slušej dlouhý.Kde se dá sehnat tvůj autogram???Pa Tvoje Míša. -
Písně Věřím náhodám a Stín méně vnímavé jedince neberou. To je fakt. A je to taky jejich věc. Píseň Věřím náhodám dostala jednoho dost kritického muže. Je zaměřený na zahraniční tvorbu. Domácí tvorbu bere dost kriticky. U písně Věřím náhodám férově přiznal, že je skutečně výborná. Ocenil Šárinku, která píseň umí skvěle podat. Ještě se mu líbila píseň Stín. Šárinka dokáže písně výborným způsobem procítit. Těším se na její druhé CD. Přeju jí hodně úspěchů a hodně štěstí! :-))))))
-
Šárka je nádherná žena. Hezky zpívá a dokáže píseň hodně procítit. Šárka má talent herečky a taky moderátorky. Z jejího CD se mi líbí především písně Věřím náhodám a Stín. Dovede je velmi procítěně podat. Šárka má skvělou postavu. Šárka je sexy. Má nádherný oči!
-
:-) :-)
čauky šary,já Ti zapoměla popřát všechno nej k sváthu,tak Ti přeju hodně zdraví štěstí,lásky a hlavně úspěchu.To vše ze srdce Pája:-) -
si krava
po superstar si se dost zmenila -
Sarce
Sarko jsi fakt nejlepsi!!!!Drzim ti palecky!!!!!!napis mi.PROSíM!!! -
tomyikovi (o anete a sarce)
sice jsem to nevidela ale moc tomu neverim,myslim ze rikala jenom svuj nazor a ne zadny nesmysly,ona neni zavistiva a ma tu nejlepsi povahu co muze byt.a kolik jsi cetl rozhovoru se sarkou?byl jsi na jejim koncerte?jestli chces videt jak vypadaj pravy pomluvy tak tam nekdy bez a chvili ji poslouchej ze zakulisi a...no uvidis,kdyz u nas byla s julianem a nakou kapelou...fakt se chovala jako krava.navic,proc se musi cpat do kazdyho poradu,do kazdy stupidni estrady na nove??jinak si ale myslim ze i v ni bude neco dobryho a verim ze neni tak spatna jak se nekdy zda.cd ma celkem dobry ale...znam lepsi