Přejít na výpis diskuzí

Šárka Vaňková

OSOBNOST 31.12.2006 
271 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: šárka

Plně souhlasím
  • Pozdrav e-mailem

Hezký den přeji,

my dvě jsme spolu mluvily telefonicky přes T-Mobile v červnu, když jste zrovna byla v Českých Budějovicích a dnes jsem narazila na Vaši stránku, což je velmi milé. Bylo velmi milé vytočit Vaše číslo, přesto jsem v první chvíli si myslela, že si ze mne někdo tropí srandu, ale vše se vysvětlilo a ještě jste mne pozvala na některý ze svých koncertů a v práci mi málem nevěřili, že mluvím se superhvězdičkou,

takže přeji všechno nej....a hlavně takovou stálici jako je má oblíbená Helenka V.

Hodně zdraví, štěstí, životního optimismu a td...

přeje

Lenka, Olomouc
  • .

v superstar se mi libila,ale ted ma pohled falesneho hada.proste se mi nelibi jeji oci a ani vyraz *9* jinak nic proti jejich lasce,ale neverim dlouhemu trvani *7*
  • Re: šárka

Skvěle napsáno, rádi jí mají jen puberťáci
  • šárka

hm hm hrozně asi závidím, protože šárka se mi vůbec ale vůbec fajn nezdá. *1* a Dana Hůlku fakt lituju!!!!musel se asi hodně pomátnout a cloumají s ním dost hormony, snad se probudí dřív než ho naše milá šárinka ožebračí, ne my samozřejmě víme, že šárce ale vůbec nejde o peníze *1* *1* chudák vždycky kápne na staršího bohatýho muže *1* *1* a ten její zpěv to je hotové umění *1* no budu končit, protože stejně se to tady smaže o šárce totiž stejně jako na jejím webu nesmíte napsat nic špatnýho, protože okamžitě je to pomluva, lež a jen hloupě závidíte!!!tak že můžete psát jen šárka je úžasná, zboźnuji ji, nejlepší celebrita atd.....to jedině o šárce můžete šířit nic jinýho, tak šárko hrozně tě máme rádi *1*
  • je nej!

Šárka je nej! www.kiki-kate.blog.cz *14*
  • rowenova

Vaňková x Hůlka

Šárka chodí s Danielem Hůlkou. *14*
  • ...

V superstar jsem jí fandila, její hlas se mi líbil víc než Anetin. *4* No, když jsem si přečetla, že Šárka ztvární roli Adriany v Draculovi, trochu mi přišlo, že na tu roli je zatím trochu nevyspělá - ale nechci nic blafat unáhleně, ještě jsem jí v tý roli neviděla. Tak uvidíme. *3* *1*
  • Sluší ji to

Dnes odpoledne jsem Šárku viděl v Praze nedaleko Obecního domu. Mrzelo, mě jen, že jsem ji nestihl pozdravit, ale vzápětí sedala do svého vozu. Tak snad příště.
    P.S.: Tmavší vlasy Ti seknou. *3*
  • JEJÍ PES

ahojkz chěla jsem se zeptat jak se menuje ŠÁRKY fenka, ptz se mi to jméno líbilo.................odpovězte pls *3*
  • No to těžko

No to těžko protože jinak bych už byla ohromná hvězda a já proti 3árce nic nemám já jí v superstár fandila spíš než Anetě
  • devilsade

Jeto kamoska a byla i unas v Jicine

Kamoska kazdym coulem a ja poslal do superstar 30 hlasovacich smsek *3*
  • Superstar

Myslím,že je dobrá zpěvačka ke všemu je krásná a mám jí rád *4* *4* *4* Je to celebrita *3*
  • bohudik

šárinka

Je moc miloučká, sexy a hezky zpívá *14* *14*
  • richineks

Mám!!

mám autogram osobně mi ho poslala
  • Mám jeho autogram!

Mám její autogram i spousty dalších zpěváků a zpěvaček nejen ze superstar.Z Čr i zahraničí.Chcete něčí autogram.No tak to mi napoištěe na e-mail potrhanyENDY@seznam.cz
  • Re: ???

tak odpoví mi pls někdo?????? *1*
  • Re: Sarka

Souhlasím s Lucajdrou. Šárku znám (nebudu tady psát jak dobře nebo odkud, protože do jejího soukromého života nikomu nic není), je to hodná a milá holka a snaží se v životě něco dokázat. A rozhodně by anonymně nikoho (koho navíc osobně nezná) nepomlouvala, jako někteří tady.
    Komentovat úroveň někoho, kdo ani neumí říct holce o číslo, získá ho "podvodem" (navíc se k tomu veřejně přizná a myslí si jaký je machr, že někoho pomluvil) a pak se ještě diví, že s ním nikam nechce jít, komentovat nebudu, to ať si každý přebere sám. Nerada soudím, někoho koho neznám. Ale přijde mi to trochu pod úroveň každého aspoň trochu inteligentního člověka.
    Jen by mě zajímalo, jestli by se Michal (nebo jak se vlastně opravdu jmenuje R4MSS3SS) takhle veřejně přiznal, že s ním holka odmítla jít na večeři, kdyby Šárka nebyla mediálně známá osobnost. Mimochodem ani je jí nedivím, jestli jí došlo, jakým způsobem získal její číslo. A navíc ho teď ještě nabízí ostatním, to je fakt úroveň! Doufám, že je mu aspoň trochu trapně, i když o tom dost pochybuji.
  • ???

slyšel sem že šárka končí s kariérou zpěvačky, je to pravda???
  • zpěvačka

Šárka Vanková je dobrá zpěvačka.Dnes má 20 narozeniny.Chci jí touto cestou popřát nejen k narozeninám,nýbrž i k dalším budoucím úspěchům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit