Přejít na výpis diskuzí

Šárka Vaňková

OSOBNOST 31.12.2006 
271 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro mandarííí

Máš pravdu! Nějak tam chybí jedno í. Pavlů je Osobnostech několik. Tak to je. Alespoň sprostý tady nikdo nebyl!!!
  • zanetaspernakova

koukni na www.sarka-vankova.org a tam se šárí můžeš zeptat...tady ti neodpoví!!!papa a zustan věrná!!!!;)
  • šárko všechno nejelepší k narozkám!!!!!:o)
  • Vzkaz

Pošli mejla.Měj se čus
  • Šárce

K narozeninám přeju hodně štěstí a zdraví. Přeju hodně skvělých uměleckých úspěchů. Šárko, láska je lék. Každý den si nedávej jenom lžičku. Lásky si dávej pořádnou konev!!! :-)))
  • ŠÁRKA :-)

ŠÁRKA JE SUPER NEJLEPŠÍ KRÁLOVNA SVĚTA SPOLU S KYLIE MINOGUE ZDRAVÍ TĚ TEREZKA MINISTROVÁ
  • sarka

pisnicky ma strasne hezky,hudbu taky,zpivat umi taky ale strasne moc se mi nelibi to jak se chova...nevim jestli je doopravdy tak namyslena nebo si na to jenom hraje ale kazdopadne je to skoda,jinak bych proti ni nic nemela...
  • karel

...tak proc se tak chova?me pripada strasne rozmazlena a namyslena.nikomu ale svuj nazor nevnucuju,jenom rikam co si myslim a urcite ji nezavidim jak by si treba nekdo mohl myslet-uznavam ze neni spatna jako zpevacka a ze nektere jeji pisnicky se mi strasne libi,i kdyz jsem si to dlouho nechtela priznat.ovsem nevim jestli by byla dobra jako kamaradka.osobne si myslim ze moc ne.
  • julca

Šárka umí být dobrá kamarádka.
  • karel

podle ceho tak soudis?ja nevim mozna mas pravdu ze umi bejt dobra kamaradka ale moc tomu neverim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit