Přejít na výpis diskuzí

Šárka Vaňková

OSOBNOST 31.12.2006 
271 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • julca

Soudím tak podle toho, co říkají její kamarádky.
  • karel

a ty znas jeji kamaradky?(promin ze se porad tak ptam ale doopravdy by me to zajimalo)ja vim ze u ni jde hlavne o zpev ale stejne...povaha je taky docela dulezita...
  • julca

Já její kamarádky neznám. Čerpám z poznatků známých. Osobně jsem se s Šárkou setkal. Musím říct, že se mi moc líbila. A byla taky sympatická, upřímná a inteligentní.
  • karel

me zase stacilo sledovat superstar a chvili poslouchat kamaradku ktera byla na jejim koncerte...jinak se mi od ni libi pisnicka "chci byt s tebou" a "verim nahodam".ale podle me je treba aneta daleko lepsi...
  • Sarka je good zpevacka.
  • karel

ja to mam presne obracene-uznavam sarku ale radsi mam anetu.mej se hezky... :-))
  • hhh

ahoj máš hezké písničky!!!
  • evik

Nejvíc se mi líbí písničky Věřím náhodám, Stín a Každej den. Měj se hezky!! :-))
  • Přiznávám, že z osobního kontaktu málo. I ta malá znalost mi ale stačila, abych poznal, že Šárka namyšlená není. A pak jsou taky příznivé zkušenosti známých lidí.
  • pro Karla

Aha, ale skoro všichni si to o ní myslí,a má takevej výraz, jako že je namyšlená, ale to je jedno, já jí prostě moc ráda nemam, ale musim uznat, že písničky má některý hezký.Mam radši jiný zpěváky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit