-
julca
Soudím tak podle toho, co říkají její kamarádky. -
karel
a ty znas jeji kamaradky?(promin ze se porad tak ptam ale doopravdy by me to zajimalo)ja vim ze u ni jde hlavne o zpev ale stejne...povaha je taky docela dulezita... -
julca
Já její kamarádky neznám. Čerpám z poznatků známých. Osobně jsem se s Šárkou setkal. Musím říct, že se mi moc líbila. A byla taky sympatická, upřímná a inteligentní. -
karel
me zase stacilo sledovat superstar a chvili poslouchat kamaradku ktera byla na jejim koncerte...jinak se mi od ni libi pisnicka "chci byt s tebou" a "verim nahodam".ale podle me je treba aneta daleko lepsi... -
Sarka je good zpevacka.
-
karel
ja to mam presne obracene-uznavam sarku ale radsi mam anetu.mej se hezky... :-)) -
hhh
ahoj máš hezké písničky!!! -
evik
Nejvíc se mi líbí písničky Věřím náhodám, Stín a Každej den. Měj se hezky!! :-)) -
já
Přiznávám, že z osobního kontaktu málo. I ta malá znalost mi ale stačila, abych poznal, že Šárka namyšlená není. A pak jsou taky příznivé zkušenosti známých lidí. -
pro Karla
Aha, ale skoro všichni si to o ní myslí,a má takevej výraz, jako že je namyšlená, ale to je jedno, já jí prostě moc ráda nemam, ale musim uznat, že písničky má některý hezký.Mam radši jiný zpěváky