Přejít na výpis diskuzí

Šárka Vaňková

OSOBNOST 31.12.2006 
271 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomyikovi

tomyiku promin ale vetsi hloupost jsem dlouho neslysela,ze by aneta nekoho pomlouvala.kdes to cetl nebo slysel?pokud ja vim tohle s oblibou dela sarka.jako by nestacilo ze jeji maminka kvuli ni taky prestala chodit do prace aby ji mohla vsude vozit autem,ona do skoly,a ze se chova jako malej rozmazlenej parchant,o tom ze pomlouva snad kazdyho koho vidi na ulici ani nemluvim....ale zase musim uznat ze ma CELKEM dobry CD...
  • dodatek tomiykovi(nebo jak se to píše)

a uveď mi prosím jeden příklad kdy aneta někoho pomlouvala.(pokud to není blesk nebo podobnej "důvěrihodnej"zdroj)a i když říkáš že je šárka nejlepší(to teda nechápu)tak je to tvůj názor,já ti ho neberu ale neříkej o anetě že je blbá,že někoho pomlouvá,že neumí zpívat...a podobně když to vůbec není pravda a řada lidí na to má jinej názor.já bych tohle všechno řekla spíš o...někom jinym...
  • Šárka je best :))
  • nej

Šárka je nejlepší.
  • Můj názor Na Šárku

Podle mě Šárka moc hezky zpívá,je hezká,a taky je mi trouchu podobná.Každý,komu řeknu,že mým idolem je právě ona,tak mi řekne,že vypadám jako ona.Prostě je ŠÁRKA JE MOC SUPER !!!!!!!!!!!!!
  • musím říct,že se ji to povedlo
  • lidi neblaznete,ja vim ze jeden clovek se nemuze libit kazdymu ale to co tady nekteri pisete,to je strasny.taky sarku moc nemusim-pusobi ze je namyslena a drza,ale mozna ze takova vubec neni-osobne znam hodne lidi kteri se ve spolecnosti chovaj namyslene,drze a bezstarostne...ale kdyz jsou sami nebo kdyz si s nima povidate,tak zjistite ze ten clovek neni takovej jak se zda-taky ma svoje starosti a je mu nekdy smutno a timhle chovanim se snazi vsechno zakryt,ale je to uplne normalni slusnej clovek. krome toho,tyhle pomluvy co nekteri pisete,muzou pekne ublizit,tak se nad tim zamyslete.jo,jeste k sarce:aneta je daleko lepsi,ale sarka ma taky talent a kdyby nepusobila tak jak pusobi,tak bych ji taky mela rada tak jak anetu.aneta je proste prirozena a je sva a ma lepsi styl hudby.tohle je muj nazor
  • hvězda

to co píšete o ŠÁRCE není pravda Šárka je hvězda
  • Fakt super

Šárka Vaňková je fakt super
  • RE: Všem!!!

Souhlasím s tebou. Šárka je SUPER holka. A ti co ji pomlouvají, ať si vymrdají! Šárka je prostě super. I její album.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit