Přejít na výpis diskuzí

Šárka Vaňková

OSOBNOST 31.12.2006 
271 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • su pppppppppppp eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pochvala

Šárko mohla bych být Tvoje babička,moje vnučka shodou okolností též bydlí v Jirkově,chci Ti poděkovat za krásný večer dnes na Nově sedala jsem k televizi s pocitem ,,tak jsem na to zvědavá" a byla jsem velice mile překvapena jak krásný to byl pořad, nejen že jsi krásně zpívala,ale i výběr hostů byl podle mého gusta asi to bude tím že jsme obě štírky .Přeji Ti hodně úspěchů ve Tvém dalším životě a karieře a ať se ti daří měj se moc hezky zdraví Nocarová
  • pozdrav

AHOJKY ŠARKO!!!!DOUFAM ŽE SI TOHLE PŘEČTEŠ BYLA BYCH MOC RÁDA.JAK SI ZPIVALA V SUPERSTAR POSLALA SEM TI NĚKOLIK HLASŮ.MAM SICE 13 LET ALE TO PŘECE NEVADÍ.MOHLA BY SI MI POSLAT FOKU S PODISEM NA NIKOLA SLUČIAKOVÁ MALÉ HERALTICE 25 PSČ.:747 75
  • Jste trapný když ji pomlouváte.Její CD je hezký a Aneta a Šárka byli podle mě nejlepší.Šárka je hezká holka, která to dotahne daleko.akorát je pravda, že by mohla víc přibrat teď je dost hubená.Jestli proti ní někdo něco má tak mi napište já vám dokážu opak!!!
  • Náhodou Šárka je dost dobrá tak jí nepomlouvejte!!!Je je sexy!!!
  • Hele,lidifky i když jí nenávidim tak Vám všem musim doporučit její cédéčko.Má je suprový.A kdybych se měla vyjádřit k ní tak mi stačí jedno slovo:p..a
  • Proc mi to nejde otevrit ty prispevky?;(
  • Nj, jenze Sarka se smeje asi pro to, ze ma duvod,ma celou rodinu, ale Aneta, chudince ji umrela mama, me by se moc nelibilo bejt bez mami, vis co to pro ni musi bejt, ta mama nevi, co Anetka vsechno dokazala, nema komu sverovat atd. ...I kdyz uz je velka, tak to bez ty mamy de asi spatne...Kazdymu je sympatickej nekdo jinej, ale Aneta mi pride sympaticka dost...Mozna to neni naka trapna popova namyslena fifina styl "Vondrackova" a je to dobre...Jednu Vondrackovou uz tady mame a Vankova ji jenom kopiruje, Vankova tady moc dlouho nevydrzi, protoze neumi bejt uprimna, jenom se hnusne pretvaruje...
  • **

Souhlasim s tebou, Suzie, Sarka je fakt dobra ! ! !
  • Sarka je good!

Sarko, ses fakt sympaticky. nechapu proc nekdo rika, ze nejsi sympaticka. to sou totiz mozna takovy ty kravy, co sou porad zhuleny a neposlouchaj nic jinyho nez totechno, hip hop...... Aneta zpiva asi lip nez ty, ale ty ses narozdil od ni sympaticka, smejes se..... tak se drz, moc Ti to preju !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit