Přejít na výpis diskuzí

Šárka Vaňková

OSOBNOST 31.12.2006 
271 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karolína

Proti Anetě nemám nic. Anetu uznávám. Moje jednička je Šárka!!! Měj se fajn! :-)))
  • Proti Šárce nic nemam ale Aneta je (nej)lepší!!!!:-)))
  • Jsou různý názory a různý preference. Moje jednička je Šárka. Otevřeně napíšu, že Anetu beru a posílám jí hlasy. Měj se fajn!
  • pro Karla

No to je mi jedno, prostě někdo si to o ní myslí a někdo zase ne, každej máme prostě jinej názor, radši mam třeba Anetu než jí, ale pokud se ti líbí Šárka tak je to tvoje věc mě je to jedno.Čau!
  • Pochybuju o tom, že skoro všichni si to myslí. To je tedy dost nadsazený! Moc ráda Šárku nemáš. O to víc beru, že se ti některý písničky Šárky líbí. Čau!
  • mandarííí

Charitativních akcí má Šárka hodně. Dvě její charitativní akce jsem zažil. Na obou akcích Šárka zpívala hodně písniček. Musím říct, že zazářila. Taky jí to moc slušelo. Měj se moc hezky! :-)))
  • Vendykot

Šárka rozdá hodně podpisů. Musím podotknout, že je ochotná a trpělivá. Písničky Věřím náhodám a Stín se mi taky moc líbí. Písnička Věřím náhodám v médiích udělala Šárce dobré jméno. Líbí se i náročným lidem. Měj se moc hezky! :-)))
  • ted v pondělí byla šárka u nás ve východočeskym divadle na akci pro postižený děti...krásně jim zazpívala a zazpívala si i s nima.....byl to jejich velkej sem.....šárka má ted do tejdne tak 3-4 vystoupní a 99% z toho sou charitativní akce......a pak že jenom ,,anetkaaaaa''
  • Šárce

Šárí jsi nej!!! A je super že jsem tě potkala i když si to asi nepamatuješ bylo to 12. února v ostravě ve futuru a ty jsi mi řekla, že listy z památníkú se nevytrhávají, já jsem totiž chtěla ty podpisy do památníku dva. P.S. Z tvojich písniček se mi nejvíc líbí Veřím náhodám a Stín. Ale všechny jsou super!!!
  • pro Karla

Aha, ale skoro všichni si to o ní myslí,a má takevej výraz, jako že je namyšlená, ale to je jedno, já jí prostě moc ráda nemam, ale musim uznat, že písničky má některý hezký.Mam radši jiný zpěváky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší