Přejít na výpis diskuzí

Šárka Vaňková

OSOBNOST 31.12.2006 
271 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • karel

ja to mam presne obracene-uznavam sarku ale radsi mam anetu.mej se hezky... :-))
  • Sarka je good zpevacka.
  • julca

Mojí jedničkou je Šárka. Musím říct, že Anetu uznávám taky.
  • karel

me zase stacilo sledovat superstar a chvili poslouchat kamaradku ktera byla na jejim koncerte...jinak se mi od ni libi pisnicka "chci byt s tebou" a "verim nahodam".ale podle me je treba aneta daleko lepsi...
  • julca

Já její kamarádky neznám. Čerpám z poznatků známých. Osobně jsem se s Šárkou setkal. Musím říct, že se mi moc líbila. A byla taky sympatická, upřímná a inteligentní.
  • karel

a ty znas jeji kamaradky?(promin ze se porad tak ptam ale doopravdy by me to zajimalo)ja vim ze u ni jde hlavne o zpev ale stejne...povaha je taky docela dulezita...
  • julca

Soudím tak podle toho, co říkají její kamarádky.
  • karel

podle ceho tak soudis?ja nevim mozna mas pravdu ze umi bejt dobra kamaradka ale moc tomu neverim.
  • julca

Šárka umí být dobrá kamarádka.
  • karel

...tak proc se tak chova?me pripada strasne rozmazlena a namyslena.nikomu ale svuj nazor nevnucuju,jenom rikam co si myslim a urcite ji nezavidim jak by si treba nekdo mohl myslet-uznavam ze neni spatna jako zpevacka a ze nektere jeji pisnicky se mi strasne libi,i kdyz jsem si to dlouho nechtela priznat.ovsem nevim jestli by byla dobra jako kamaradka.osobne si myslim ze moc ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit