-
karel
ja to mam presne obracene-uznavam sarku ale radsi mam anetu.mej se hezky... :-)) -
Sarka je good zpevacka.
-
julca
Mojí jedničkou je Šárka. Musím říct, že Anetu uznávám taky. -
karel
me zase stacilo sledovat superstar a chvili poslouchat kamaradku ktera byla na jejim koncerte...jinak se mi od ni libi pisnicka "chci byt s tebou" a "verim nahodam".ale podle me je treba aneta daleko lepsi... -
julca
Já její kamarádky neznám. Čerpám z poznatků známých. Osobně jsem se s Šárkou setkal. Musím říct, že se mi moc líbila. A byla taky sympatická, upřímná a inteligentní. -
karel
a ty znas jeji kamaradky?(promin ze se porad tak ptam ale doopravdy by me to zajimalo)ja vim ze u ni jde hlavne o zpev ale stejne...povaha je taky docela dulezita... -
julca
Soudím tak podle toho, co říkají její kamarádky. -
karel
podle ceho tak soudis?ja nevim mozna mas pravdu ze umi bejt dobra kamaradka ale moc tomu neverim. -
julca
Šárka umí být dobrá kamarádka. -
karel
...tak proc se tak chova?me pripada strasne rozmazlena a namyslena.nikomu ale svuj nazor nevnucuju,jenom rikam co si myslim a urcite ji nezavidim jak by si treba nekdo mohl myslet-uznavam ze neni spatna jako zpevacka a ze nektere jeji pisnicky se mi strasne libi,i kdyz jsem si to dlouho nechtela priznat.ovsem nevim jestli by byla dobra jako kamaradka.osobne si myslim ze moc ne.