-
j
Všechno nejlepší *4* -
Revizor
Byla jsem ve Stavovském divadle na představení Revizor. V hlavních rolích Miroslav Donutil a Saša Rašilov. Od Pana herce M. Donutila jsem jeho herecký výkon víceméňě očekávala, ale příjemným překvapením pro mne bylo herecké umění právě Saši Rašilova...naprosto mně uchvátil...to, z jakým jiskřivým nasazením hraje roli je fascinující. Bylo ho úplně plné jeviště a navíc je to nádherný kus charizmatického chlapa. Všem kdo ho máte rádi, tuto hru doporučuji, ne třeba jen kvůli výše zmiňovaným hercům, ale celkově kvůli hereckému obsazení v představení a celkový děj, který je spjat potažmo s dnešní dobou obecně - korupce, a zamýšlení se nad dáním či nedáním úplatku...
Toto představení hdonotím na jedničku a jedno z nejlepších, které jsem kdy měla možnost vidět...
Katka - 27let -
-
Re: Revizor
Ja tam byla v zari se skolou, Sasa byl uzsny. Vsecky holky od nas naprosto uchvatil
-
-
:D
no jo,ten se mi strašně líbil když jsem byla malá :D ale je fakt dobrej herec :) -
...
haha a já chdím s jeho dcerou do třídy!! *15* -
-
Re: ...
a jak se jeho dcera jmenuje?
-
-
Saša
Je to vážně sympaták,skvělej herec s úžasnym hlasem a navíc děsně sexy. *14* -
Blahopřání
Blahopřeji zpětně ke 37. narozeninám. Mnoho štěstí i všechno nejlepší do skvělé kariéry Saši Rašilova. S dobrými hereckými výkony, elegantním šarmem a propujčením svého příjemného hlasu do dabingu filmů a seriálů. Především s výborně namluveným Michaelem Scofieldem z Útěku z vězení. -
saša rašilov
vše nejlepší k narozeninám. *1* -
LoVE
sAsA RAsiLOv naDoBoVAL WeNtwOrDA miLlERA? MYSliM Ze kapKu Mu zMEnILY hLAS sasOvI JInka PriOSN bReAK mIluJU A wenTWorDA taKY NEJvIC faNYNKA *14* *4* *14* *3* -
-
Re: LoVE
Taky se přidávám =o)) A je pravda,že dabuje Wentwortha *14* , sice jsem ho nikde neslyšela jako mluvit normálně, ale hodně Sašu dabuje někdo jinej např. v Kouzelnym měšci *3* *15* *15* -
-
Re: Re: LoVE
Nn, v kouzelném měšci nikdo Sašu nedabuje, je tam akorát hodně maldej :) -
Re: Re: LoVE
Tak to je dobře, že je nás víc :D .. protože moc příspěvků a fandů tu není mno :D *15* *15* -
-
Re: Re: Re: LoVE
Ale musím uznat, že ten Sašův hlas Wentovi v ÚTĚKU Z VĚZENÍ fakt sednul... uplně jako by to byl jeho hlas :D:D:D Fakt ani jinej hlas by se mi na Wentovi nelíbil než Sašův.. doufám, že až si přes net objednám DVDčka ÚZV, tak že to bude v češtině a stejně nadabovaný :D:D :))) *15*
-
-
-
Re: LoVE
Tak to jsme dvě, dost velký fanynky.. no tak je nás určitě víc :D Vždycky když začíná Útěk z vězení ( Prison Break) a je tam Went tak řikaj Saša Rašilov, takže ho určitě nadaboval a když jsem ho slyšela v TV i v Národnim divadle tak je to jeho hlas *3*
-
-
Saša
Já ho mám ráda :)) Je skvělej a úžasně nadaboval Wentworth Millera v seriálu Útěk z vězení ( Scofielda ) *14* Went, Saša *14* -
Doktor z vejminku
Ahoj, nevíte někdo, zda Saša s Václavem nehráli vnuky pana Růžka v seriálu Doktor z vejminku, který teď běží na ČT1 ve středu dopoledne? Děkuji za odpověď. Jinak oba kluky mám moc ráda *14* -
-
Re: Doktor z vejminku
Tak jsem si právě přečetla na stránkách Václava,že tam opravdu hráli *8* Určitě se na ně podívejte, jak jim to tam sluší *3* (v tom seriálu).
-