-
ohnám
Čau lidi nevíte kde bych mohl stáhnout Spike of Bersonhurst v češtině?Předem děkuji *3* -
Re: Re: Pauzik
No prý ho manželka zažalovala za domácí násilí,ale nedávno jsem zjistil že pravda je úplně jiná.Ta jeho ex-manželka byla závislá na drogách a týrala jejich děti a tím donutila Sashu zasáhnout.Sasha jí něco udělal a potom ho nahlásila na policii kvůli domácímu násilí.
V sočastnosti je má ty děti v úplném opatrovnictví Sasha a ta jeho manželka je může vidět 5 do roka což je dobře. -
Re: Pauzik
co udělal? co se stalo? *7* -
Re: Mey
Hele vůbec nevíš jak to se Sashou Mitchellem bylo doopravdy tak laskavě buď ticho. -
Pauzik
Řeknu vám je to velká škoda to co udělal byl to dobrej herec. *9* -
eremeno1
Tak zpívám Blues,tak zpívám Blues,tak zpívám Blues když jsem se včera probudil s dobrou náladou,ale pak mě povolal velkej Manitou až k nebeský bráně Whoau
to je jeho nejlepší Blues -
Re: Re: Mey
No slyšel jsem, že důvod proč odešel z Kroku za krokem je ten, že ho zavřeli myslím na dva roky za to, že mlátil ssvou ženu. Takže takto se to má s vaším milovaným sexy krasavcem a s ním i s tolik idealizovanou rolí Codyho. Poněkud to pokřiví pohled na něj ne? -
Re: Znám ho ze seriálů Dallas a Krok za krokem!!!
ty to koukas pocesky? -
Sasha Mitchell
Som z toho zmateny,povedzte my pravdu zomrel ci nie? -
Re: Cody
Ahoj potřeboval bych prosím vás jestli by byl někdo tak hodný a poslal mi na Mail, název toho dílu ve kterém Cody zpíval to blues.....Prosím.....děkuji MarekZetty@seznam.cz -
Znám ho ze seriálů Dallas a Krok za krokem!!!
Lepší byl v Dallasu!! -
Sexy herec!!!
tak vše nej,hej!!! *1* *15* -
narozeniny
vše nejlepší a hodně zdraví k narozkám..!!! *14* -
HB
Všechno nejlepší ČÉČE:D:D.. žeru tě:-*.. seš nejlepší *14* -
pozri, ty ho nepoznas a urazas ho...tak preco by ho ona nemohla branit...lahko sa ti navaza do ludi ktori ti nestoja za chrbtom. Som zvedava, ci by si mu to dokazal povedat aj do oci. *7* -
omg jaký balení ?? je to vo ničem ........ TO SE MUSÍ JNM OBDIWOWAT ....... ááááááííííííí já ho mijuju ! *1* -
Sasha Mitchell
V akčnom filme Kickboxer 4 Agresor je velmi dobrý ako David Sloan. *4* -
Cody
Cody byl super... upa nejlepší kluk v celém Step by Step... ty jeho hlášky a pozdrav jsme se učily celá parta nazpaměť... *14* -
Mey
jdi do prdele ty píčo.. je to člověk kterej se strašně rád mlátí tak co to je asi za člověka.. ani ho neznáš a takhle ho bráníš.. -
Re: nevipadá takhle
Nezáleží na tom jak vypadá teď,taky nebudeš žádná echt v jeho věku *16* je to super člověk a byl zatraceně dobrej herec a komik a sexy! *14* A ty zalez! *1*