Přejít na výpis diskuzí

Sean Connery

OSOBNOST 31.12.2006 
60 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: IDIOT

ale terasz som si uvedomila jednu vec ješdno je pravda že podla teho jak si tam zeregistrovaný si idiot

ja som so slovenska 1euro som mala pre učitelku a vieš čo som si za to kúpila jamesa bonda goldfinger

tak piš bojíš sa ma

drž hubu proč to tady vlastne píšu nevím co mám robit
  • Re: Sean Connery je smraďoch

ten kdo tady zapáchá si jedine ty
  • Re: nevim

kde na nej juknout nevim, ale stahnout trebas na movielibrary *3*
    http://movie-library.cz/film/143- past/
  • ily93

Re: 007

tak to souhlasí:D
  • Re: Re: the rock

Nejsem si vědomej toho, že by v něčem takovým Connery kdy hrál a jestli jo tak jsem to rozhodně nikdy neviděl. Jediný co znám a odpovídá to popisu je film 'Na ostří nože', v originálu 'The Edge', ale tam hrál Anthony Hopkins a ne Connery. Víc na ČSFD:

http://www.csfd.cz/film/1 3337-na-ostri-noze-edge-the/
  • nevim

ahoj, prosim vas nevite nekdo, kde bych na internetu mohla shlednout film PAST??
  • narozniny

Vše nejlepší k narozeninám!!! *14*
  • soliter

007

Nejlepší a první James Bond.Bez debat.... *5*
  • mort13

Sean je 1

Sean Connery je perfektní herec nejvíc se proslavil v bondovkách a je nejlepší bond ve své hystorii.
  • Re: the rock

Hledam nazev filmu,kde hral trosecnika z havarovaneho letadla jeste se dvema muzi a unikali lidozravemu medvedovi nekde na severu Ameriky nebo Canady v databazi na netu jsem to nenasla.muze mi nekdo pomoct?Diky.eL
  • mrzimor

:-)

Pěknej chlap a skvělej herec *1* *14*
  • ...

Skála a Vražda v Orient Expresu *3*
  • the rock

Nechápu proč není v jeho filmografii zařazený film skála když v něm má hlavní roli
  • Re: Sean Connery je smraďoch

To že se moc nemyje mě moc nezajímá,mnohem víc mě zajímá,jaký je herec a to je SUPER! *15*
  • Re: Sean Connery

Sean Connery je můj nejoblíbenější herec ze všech. Je to můj brouček. Má nejerotičtější hlas ze všech herců.
  • dejnadee

Re: Filmová star

Sozhlasím s Vámi, je výtečný, ať mu zdraví vydrří co nejdéle..., škoda jen, že už netočí.
  • dejnadee

Re: Sean Connery je smraďoch

Tak sem nelez když Ti tento herec nevoní, je spousta jiných fanklubů...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit