-
Re: IDIOT
ale terasz som si uvedomila jednu vec ješdno je pravda že podla teho jak si tam zeregistrovaný si idiot -
ja som so slovenska 1euro som mala pre učitelku a vieš čo som si za to kúpila jamesa bonda goldfinger -
tak piš bojíš sa ma -
drž hubu proč to tady vlastne píšu nevím co mám robit -
Re: Sean Connery je smraďoch
ten kdo tady zapáchá si jedine ty -
Re: nevim
kde na nej juknout nevim, ale stahnout trebas na movielibrary *3*
http://movie-library.cz/film/143- past/ -
Re: 007
tak to souhlasí:D -
Re: Re: the rock
Nejsem si vědomej toho, že by v něčem takovým Connery kdy hrál a jestli jo tak jsem to rozhodně nikdy neviděl. Jediný co znám a odpovídá to popisu je film 'Na ostří nože', v originálu 'The Edge', ale tam hrál Anthony Hopkins a ne Connery. Víc na ČSFD:
http://www.csfd.cz/film/1 3337-na-ostri-noze-edge-the/ -
nevim
ahoj, prosim vas nevite nekdo, kde bych na internetu mohla shlednout film PAST?? -
narozniny
Vše nejlepší k narozeninám!!! *14* -
007
Nejlepší a první James Bond.Bez debat.... *5* -
Sean je 1
Sean Connery je perfektní herec nejvíc se proslavil v bondovkách a je nejlepší bond ve své hystorii. -
Re: the rock
Hledam nazev filmu,kde hral trosecnika z havarovaneho letadla jeste se dvema muzi a unikali lidozravemu medvedovi nekde na severu Ameriky nebo Canady v databazi na netu jsem to nenasla.muze mi nekdo pomoct?Diky.eL -
:-)
Pěknej chlap a skvělej herec *1* *14* -
...
Skála a Vražda v Orient Expresu *3* -
the rock
Nechápu proč není v jeho filmografii zařazený film skála když v něm má hlavní roli -
To že se moc nemyje mě moc nezajímá,mnohem víc mě zajímá,jaký je herec a to je SUPER! *15* -
Re: Sean Connery
Sean Connery je můj nejoblíbenější herec ze všech. Je to můj brouček. Má nejerotičtější hlas ze všech herců. -
Re: Filmová star
Sozhlasím s Vámi, je výtečný, ať mu zdraví vydrří co nejdéle..., škoda jen, že už netočí. -
Tak sem nelez když Ti tento herec nevoní, je spousta jiných fanklubů...