Přejít na výpis diskuzí

Sean Connery

OSOBNOST 31.12.2006 
60 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Filmová star

Je to výtečný herec a sympaták.Dnes slaví 78. narozeniny.Tak mu přeji vše nejlepší!
  • Sean Connery je smraďoch

Sean Connery se prý příliš často nesprchuje, a tak údajně zapáchá. Sean Connery ne­ní velkým fanouškem osobní hy­gieny.

„Je to opravdu nechutné. Sean je schopný se několik dní nesprchovat a to si dovedete představit, jak pak zapáchá,“ prozradila Seanova ko­legyně.

TAK PO TOMHLE JDU BLÍT!!!

*9*
  • IDIOT

Debil *16* *5* *10*
  • pan úžasný

Já ho prostě miluju!!!!!!!! *14*
  • Re: Re: informace

Nesmíš věřit všemu co se píše! Hlavně ne těm neautorizovaným rádoby biografiím. Těch nejrůznějších lží a polopravd a drbů je o celebritách napsáno tolik, že je mi z toho smutno. *9*
  • Re: informace

taky jsem to cetla v biografii,vubec bych to do nej nerekla *8* od te doby ho nemuzu ani cejtit *16*

je kleptoman,násilník, chorobně žárlivý atd atd.... tyto bláboly máš odkud??? *13*

je kleptoman, chorobně žárlivý atd atd.... tyto bláboly máš odkud??? *13*
  • Re: ?

190 cm *3*
  • Sean Connery

Sean Connery,je to sympatycky,pan herec.Je uzasny,vynimocne dobry a nenahraditelny...
  • chbí tu indiana jones

Nijak extra jsem filmografii nekontroloval, každopádně tu chybí Indiana Jones
  • informace

Tento herec je kleptoman a nasilnik, dela mu poteseni obzvlaste kdyz bije zeny, je to zbabelec. Svoji byvalou manzelku malem umlatil, je chorobne zarlivy. *5*
  • Je bezvadnej

Hned jak jsem vyděla jeho filmy hned jsem si ho oblíbíla.Je to bezvadnej chlap a herec.Je škoda že už končí.Podle mě je nejpřitažlivnější chlap pod sluncem.Je fakt dobrej. *4*
  • King

Sean je skvělý herec, sympatický chlap a navíc z něho něco vyzařuje, prostě je neopakovatelný, je jen jeden Sean Connery. A je to Skot!! *4*
  • Sean

Je to famozní herec a nádherný mužský, co více dodat. *14*
  • ?

Nevíte jak je vysoký ?
  • Tenhle herec je prostě šíleně sexy...I když je mu tolik let, je pořád děsně šarmantní...
  • Fakt

Sice nejsem teplej, ale ten chlap je fakt moc pěknej!!! *8*
  • Postrádám informace o tomhle skvělém herci. Ani jeho oficiální www stránky nejsou aktualizovány. Když netočí film, nejsou žádné zprávy. Ctím jeho soukromí, ale nevědět nic mě mrzí.
  • Nemůžu si pomoc

ale je to pořád krásnej chlap!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit