-
Tak to mě poser na moje holý záda:)
Seann je prostě super..!!!!Nejlepší herec kterýho znám...jen mě štve že ho v Nezvratným osudu nechali umřít...je fakt super a umí se bezvadně vžít do role...viz. Prci,prci,prcičky... někde jsem četla je mu vadí hrát pořád takový pomatený magory...někdy by si prý chtěl zahrát nějakýho normálního týpka... ale už se těšim až se k nám do kin(jestli vůbec) dostane ten jeho novej film s Jessicou Simpson... to se zas budu řezat...:D -
Stifler je hovado!!!!!!!!
-
...to je porad sama svatba sem a to me poser tam....
-
sean je super a hlavne jeho bracha v prci prci prcicky,ten jak ted hral zpoved kralovny stredni skoly,tak ten je sladkej!!!jmenuje se ve skutecnosti eli marienthal,je nprosto uzasnej........................................... ...
-
sean-stiefmaister machr já ho znám
-
je to dobrej debil a me se docela libi,nejlepsi byl v prci prci prcicky3 je to fakt frajer!takovyho kluka bych taky chtela!!
-
JO, TAK TEN JE FAKT VODVAYANEJ! Boží herec
-
Seann je slaďoučkej. Naštivte jeho stránku www.zavodistě-simina2.websnadno.cz nelekejte se názvu vysvětlení najdete na stránce!!!
-
Viděla jsem sice jenom Hele vole, kde máš káru, Evoluci a Prci prci prcičky, ale i tak jsem se nachlamala až až! Je to prostě skvělej herec a nádhernej chlap! Nemá chybu!
-
seann
HOMOKLÁDA