-
Vše nejlepší k 26. narozkám...a ikdyž Silvestrone nedopadl dobře, budou další závody! :))
-
Gratuluji k Tvému 3 titulu a doufám že ještě jich dost bude :-).Seb je prostě nejlepšííí :-).jsem tvoje velká faninka ♥♥♥ :-*
-
Jooooooo je to tam Seb je trojnásobný a nejmladší mistr světa
-
Přeji ti pomalé a poruchové auto. Agresivní soupeře. Náročné tratě. Zlé počasí. Zkrátka vše, co tě dokáže zpomalit. *16* *16* *16*
-
Vše nej k 25 narozeninám Seb!! Ať máš ještě hafu úspěchů!!! ♥♥ *14* *3*
-
tak hele ty **** m4rtu1k4 jestli s ti nelíbí tak se do něho nenavážej on se tomu věnuje už od malinka a já mu to moc přeju protože u toho strávil hodně času a za tu krátkou dobu co tam jezdí je už dvakrát mistrem světa. Jiný sou tam o dost déle než on a nevyhráli nic a myslim že se koukni nejdřív na sebe čeho si ty dosáhla. *3*
-
Jo..obhájil titul mistra !! Je to prostě borec!! *3* *1* *1* *14*
-
NEJJJ
Sebí! Ty jsi ten NEJlepší!! (nedá se říci v historii,protože tu taky byl Gilles, Ayrton atd), ale zatím v letech 2006-1011 jsi ten nejlepší!! Máš mooc kráásné oči a já jsem tebou totálně posedlá!! Kudy chodím, tudy na tebe myslím!! Přeju ti tedy hoodně úspěchů a nejlépe vítězství!!!
Ty to dokážeš!! Obhájíš ten titul!!! =)))
od tvé NEJvětší Fanynky Vettie!! =)) <3 -
Zlatííčko
Jsem tebou totálně posedlá a atak ti moooooooooc přeju Vše NEJ k tvým 24. narozeninám!!! Na Silverstone vyhraješ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 -
Re: Re: ..
Alonso?? Ani hovno..To je aspoň bojovník, ale tohle? Vždyť kvůli němu serou na Webbera! -
Re: ..
jedinej mazánek je Alonso! -
Narozky
Všechno nejlepší k 24. narozeninám.. hodně vítězství a další tituly =) -
..
Mazánek..Co jinýho k němu říct.. -
Re: Re: Re: Grandiózně :)
To já nemusela ani nic vyhrávat a když jsem ho slyšela a viděla, tak jsem dojetím brečela s ním taky *15* Moc mu to přeju, je nejlepší! A doufám letos v opáčko... *14* -
Re: Re: Grandiózně :)
A co jako? Byl skvělej..! Bylo to dojemný..!!! *4* -
Re: Re: Grandiózně :)
Tady je vidět že ty si určitě ještě žádnej takovej úspěch nezažila .... *3* Jinak by ti to totiž přišlo úplně normální *9* Bylo to dost dojemný a já například bych určitě brečela taky... -
Re: Grandiózně :)
ježiš jak se rozbrečel co ? *15* -
Grandiózně :)
Výborně to bylo fantastické *8*...Moc gratuluji...Držela jsem pěstě do samého závěru *4* Mimochodem - Jsi krásnej chlap *14* Prostě jsem to sem musela napsat *3* -
titul
obrovská gratulace k získání titulu mistra světa *14* *14* -
♥♥♥
je nejlepší a nejhezčí..."Ich liebe dich, Sebastian♥♥♥" *14*